Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Bezoek ons op B2B Festival

Tilroy > Retail vandaag  > Bezoek ons op B2B Festival
b2b festival banner

Bezoek ons op B2B Festival

NieuwsFiets Media & Events organiseert op zondag 12 en maandag 13 februari voor de eerste keer het NieuwsFiets.nu B2B FESTIVAL in de Brabanthallen in Den Bosch.

 

Kort voordat het fietsseizoen 2023 losbarst, maar ook een moment waarop al voorzichtig vooruitgeblikt wordt naar 2024. Kortom een dubbel goede timing voor een éxtra contactmoment tussen vakhandel en industrie in Nederland en België.

 

In tegenstelling tot Velofollies is het B2B FESTIVAL een ‘dealer only’ event en dus uitsluitend toegankelijk voor mensen die een fietsenzaak hebben of in de fietsbranche werkzaam zijn.

 

Wij staan alvast te popelen om de evolutie van Tilroy Bike, de opvolger van Adcount, in actie te laten zien op onze beursstand.

 

We voorzien deze keer extra schermen om de demo’s te volgen zodat je op eender welk moment kunt komen ontdekken hoe Tilroy Bike een antwoord biedt op de fietsmarkt die in volle ontwikkeling is.

 

Inschrijven voor een gratis persoonlijke badge kan via deze link:
https://www.databadge.net/tilroy-bike-registratie

 

 

 

Kom Tilroy Bike ontdekken op stand D.14

 

We zijn aanwezig op B2B Festival op 12 en 13 februari en willen graag een sparring-partner zijn om samen met jou je uitdagingen te bespreken en vanuit onze ervaring best-practices en oplossingen aan te reiken.

 

We verwelkomen je graag op stand D.14 om kennis te maken met Tilroy Bike en de nieuwe ontwikkelingen die het resultaat zijn van de evolutie van Adsoft op het Tilroy-platform.

Tot in ’s Hertogenbosch?

 

 

 

Praktische info

 

Wanneer:

Zondag 12 februari 2023: van 10u tot 19u
Maandag 13 februari 2023: van 10u tot 17u

 

Bezoekers info:
https://nieuwsfiets.nu/b2b-festival/bezoekers-info/

 

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.