Werkplaats planning software

Verwerk herstellingen en onderhoud met geïntegreerde mogelijkheden in je werkplaats en je winkel voor planning, werkuren en onderdelen.
 
Meet the team (2)

Service in de kassa, voor service naar de klant

Services zijn gelinkt aan zowel artikelen, planning als klanten zodat de klant in de winkel meteen correct kan worden geïnformeerd over eventuele extra onderdelen, de totaalprijs, als de mogelijke planning van de service.

smartmockups_l6args1a.png

Houd je klanten op de hoogte via mail of sms 

Werkplaats planning software moet voor jou werken, niet andersom. Wanneer de service wordt afgerond voorzien automatische meldingen in de kassa je medewerkers in de winkel van een uitgebreid overzicht van de uitgevoerde service en prestaties – en een gedetailleerde afrekening die je in één klik naar de klant verstuurt.

smartmockups_l6avl75m.png

Vereenvoudig je administratie en behoudt het overzicht

Plan herstellers in volgens beschikbaarheid, voeg eenvoudig extra nodige materialen toe tijdens de werken en verwerk en tag herstellingen zoals jij dat wilt – aan vaste prijzen of met tijdsregistratie.

smartmockups_l6asi8y2.png

Boek afspraken in real-time, offline en online

De afspraakmodule voor de werkplaats planning werkt zowel in je kassa als in je webshop zodat je klanten ook online een afspraak kunnen boeken via de geïntegreerde agenda in je webshop met beschikbaarheid in real-time.

Ontwerp-zonder-titel-2022-02-23T152100.823.png

Tilroy, de totaaloplossing voor elke retailer


Neem het niet van ons aan

Wat onze klanten zeggen

Wil je Tilroy eens in actie zien?