Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Hét kassasysteem voor je juwelenwinkel

Dé retail oplossing voor je juwelenwinkel

Of je nu één juwelenwinkel hebt, of meerdere

Plan een demo Stel een vraag
screenshot ui tilroy kassasysteem
logo de bruyloft juweliers
versato juweliers logo

Alles wat je nodig hebt om je juwelenwinkel succesvol te runnen

Geen dubbel werk en één centraal beheer voor je winkel , voorraadbeheer en webshop. Zo verkoop je vlot online en offline, beloon je overal je trouwe klanten en krijg je een duidelijk overzicht over je verkoopcijfers en je voorraden op een of meerdere locaties. 

Altijd de juiste voorraad

Weet op eender welk moment vanop eender welk toestel de exacte locatie en hoeveelheid van elk artikel. Toon je stock in je webshop en andere verkoopkanalen en voorkom teleurstelling bij je klanten.

Maak winkelen eenvoudig

Leg terugkerende klanten in de watten met een uitgebreid loyalty systeem en gepersonaliseerde kortingen. Geen verjaardag wordt vergeten en dankzij E-tickets heb je nooit meer frustratie van je klanten over verloren kastickets.

Omnichannel promoties

Weet op elk moment wat de trends zijn in je winkel(s) voor slimme solden en eenvoudig beheerbare koppelverkopen en setprijzen voor een naadloze klantvoordeelervaring via elk verkoopskanaal.

Neem het niet van ons aan

Wat onze klanten zeggen

 

4.5
Based on 35 reviews
Heel tevreden van Tilroy. Het opzetten van het systeem is heel vlot gegaan. Kassasysteem, voorraadbeheer en webshop allemaal in 1 pakket.
Thomas Van E.
Thomas Van E.
Perfecte integratie tussen kassasysteem en webshop, alles geautomatiseerd zodat het aankopen en de verwerking ervan vlot verlopen en dit ons veel werk uit handen neemt!
Kenny N.
Kenny N.
Tilroy biedt een mooie integratie van kassasysteem en webshop. Met genoeg mogelijkheden om te passen bij wat ik zelf wil, voor een aanvaardbare prijs.
Manuel Van H.
Manuel Van H.
Al klant sinds enkele jaren en nog geen seconde spijt van gehad. Alles verloopt zeer soepel en overzichtelijk. Voor mij is Tilroy nummer 1. Ik zou niet zonder kunnen!
Ernest S.
Ernest S.
Zeer tevreden van hun dienstverlening!Tilroy doet en geeft wat het beloofd.ANNA B. lingerie Meise
Kristel&Nicolas van der A.
Kristel&Nicolas van der A.
Wij zijn zeer tevreden met de overstap die we gemaakt hebben naar Tilroy. Zowel bij de opmaak van de offerte en opvolging ervan als de opstart van het systeem is alles zeer goed verlopen. Tevens hebben ze een zeer snelle support met duidelijke antwoorden. Een echte aanrader!
DOGSHIP
DOGSHIP
Zeer goed online kassasysteem én gebruiksvriendelijke webshop. Ook zijn ze steeds bereikbaar voor extra hulp indien nodig! Ik ben een zeer tevreden klant.
Tam R.
Tam R.
Met Tilroy schakel je naadloos over tussen online presence en offline dienstverlening. Met geen enkel ander pakket heb ik mijn onderneming zo kunnen afstemmen tussen e-commerce en mijn vast winkelnetwerk. Zo spelen ook wij in op de nieuwste trend: omnichannel retailing. Eindelijk kunnen we een totaalbeleving bieden aan onze klanten.. en dit wordt zeer geapprecieerd! Dankuwel Tilroy!
Sven V.
Sven V.
Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe kassasysteem. Bij Tilroy staan ze altijd klaar om je met raad en daad bij te staan.
Den A.
Den A.
js_loader
winkelmeisjes vrolijk aan het werk in juwelenwinkels

Een webshop die bij je past

Eenvoudig zelf te bewerken, zonder technische kennis

Breng je juwelenwinkel naar je klanten

Integreer met je favoriete marketing tools

In de praktijk zien we dat het technische aspect van een geïntegreerde marketing aanpak voor veel retailers belemmerend is. Die hindernis nemen wij voor je weg zodat je klanten de weg vinden naar jouw juwelenwinkel via eender welk kanaal. Vertaal je winkelervaring naar een online (web) beleving en start onmiddellijk met moderne retailmarketing op populaire platformen als Facebook, Instagram, Bol en tal van andere marktplaatsen.

illustratie instagram shopping juwelen en horloges

Waarom Tilroy?

6 Redenen waarom juwelenwinkels houden van Tilroy

illustratie maten en kleuren juwelenwinkels tilroy

Maten & Kleuren

Eenvoudig en overzichtelijk beheer van maten, kleuren en materialen met aangepaste velden en handige tags voor je juwelen en horloges

100 procent omnichannel

100% Omnichannel

Laat klanten online reserveren voor afhaling in de winkel met een naadloze klantvoordeelervaring en cadeaubonnen via elk verkoopskanaal.

illustratie altijd support voor je klaar

Altijd support voor je klaar

Onze ervaren retail consultants staan tussen de bedrijfsuren altijd voor je klaar en doen er alles aan om je snel uit de nood te helpen.

illustratie integreer eenvoudig

Integreer eenvoudig

Met tal van online marketing tools, je betaalterminals, mailplatformen, verzendpartners, marktplaatsen, sociale media, ..

Werk waar je wil

Tilroy draait in de cloud. Je kan van eender waar werken en je winkel opvolgen. Geen software of server nodig, je hebt altijd de laatste versie.

illustratie belgisch bedrijf

Belgisch bedrijf

Tilroy is een 100% Belgisch bedrijf dat gevestigd is in Aartselaar. Je kunt steeds in onze kantoren terecht voor begeleiding of persoonlijk advies.

Herstel – en graveermodule

In de winkel of in enkele klikken naar een externe hersteldienst

Automatische herinneringen voor jou en je klanten zorgen ervoor dat iedereen op elk moment weet wat de status van de herstelling is en wanneer het artikel kan worden opgehaald in je winkel.

screenshot herstellingen in tilroy
screenshot klantenfiche tilroy en loyalty

Loyalty systeem op maat van je winkel

Een kassa die je klanten herkent, begrijpt en beloont

Uitgebreide klantenfiches met volledige aankoophistoriek zorgen ervoor dat je weet wie er aan je kassa staat. Verwen je trouwe klanten en kies uit verschillende kortingformules voor vervolgaankopen.

Uitgebreide product kenmerken

Voor een optimale indeling van je aanbod

Maak het eenvoudiger voor je klanten om te vinden wat ze zoeken en creëer je eigen kenmerken voor je producten op basis van collecties, stijl, materiaal,.. – voor filtering en en extra informatie op detail pagina’s.

screenshot uitgebreide product kenmerken en filtering

“Versato Juweliers werkt sinds 2018 nauw samen met Tilroy dat een solide en betrouwbare IT-partner voor de lange termijn blijkt te zijn. Het Tilroy-systeem wordt perfect ingezet in onze 9 fysieke winkels en wordt voornamelijk gebruikt om onze verkoop, voorraad, aankopen en reparaties te beheren. Begin 2021 hebben we met succes onze E-shop gelanceerd. De applicatie wordt continu verbeterd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Het support team is altijd beschikbaar om te helpen en een oplossing te vinden. Met Tilroy is Versato Juweliers klaar voor de toekomst.”

Thierry van Poppel | COO Versato

thierry van poppel van versato tilroy review

Wil je Tilroy eens in actie zien?

Wil je Tilroy eens in actie zien?

Ga de connectie aan met je klanten

alle voordelen van de cloud illustratie homepage

Beheer al je verkoopkanalen met één overzichtelijke tool, offline én online.

permanente support icon tilroy

Verhoog je klantentrouw met omnichannel getrouwheids programma’s

groeit mee met je zaak illustratie

Laat je winkels groeien en voeg gebruikers, kassa’s en winkels toe wanneer je wilt

werk waar je wilt wanneer je wilt

Werk waar je wilt, wanneer je wilt en op eender welk toestel met internetverbinding.

icon werkt offline

Altijd up-to-date met de meest recente ontwikkelingen in retail en koopgedrag

Vraag vrijblijvend een demo aan 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.