Laat je klanten sneller terugkomen, motiveer ze tot een hogere besteding en versterk de band met je winkel

De waarde van je winkel zit in de band met je klant

Sneller, Hoger, Sterker

Loyalty op Olympisch niveau

Je wilt dat je klanten sneller terugkomen, dat ze tot een hogere besteding gemotiveerd worden en dat de band met je winkel sterker wordt.

centraalbeheer-header-img

Word omniconnected

Kom via elk mogelijk kanaal met je klant in contact en bied overal dezelfde voordelen, klantervaring - en promoties

2-2

Versterk klantrelaties

Creëer herkenbaarheid met een consistente merkbeleving om je klanten te verbinden met je winkel en te motiveren om bij jou te bestellen.

3-300x300.png

Laat je winkels groeien

Een sterkere relatie met je klanten resulteert in meer herhaalaankopen, grotere bestellingen en een grotere waarde van je winkel(s).

Word en blijf de favoriete winkel van je klanten

Korting op de volgende aankoop? Of na 5, 7, 11, 15 aankopen? Na besteding van 100, 234 of 1000 Euro? Het kan allemaal. Jij bepaalt welk getrouwheidsprogramma het best geschikt is om de favoriete winkel van je klanten te worden en te blijven.

  • social image 1200x630 - 2022 (41)
  • social image 1200x630 - 2022 (30)
  • social image 1200x630 - 2022 (52)

Maak klanten enthousiast en creëer impuls

Instante beloning stimuleert de aanmaak van dopamine en zorgt voor een gelukzalig gevoel bij een klant. Daardoor wordt de associatie met het plezier van de aankoop nog groter. Met Tilroy kun je de voordelen die de klant heeft verdiend communiceren via het kassa-ticket, een e-ticket, SMS of hoe en wanneer je maar wilt.

Wek-meer-kooplust-bij-de-klant-op_loyalty.jpg

Klant maakt klant

Tilroy voorziet in een speciaal member-get-memberprogramma. Na een aankoop krijgt de klant vouchers met een code mee. Deze mag de klant uitdelen aan vrienden. Als die de voucher gebruiken, ontvangen ze een door jou bepaalde beloning. De aanbeveler zelf krijgt ook iets wat jij voor haar hebt bedacht. Zo maak je een bestaande klant gelukkig en je hebt er nieuwe klanten bij. Viraal effect in het echte leven en een vitaal belang van fysieke winkels voor customer loyalty. 

Klant-maakt-klant_loyalty.jpg

Wek meer kooplust bij de klant op

Het is onvermijdelijk dat de klant in de overvloed van impulsen je af en toe lijkt te vergeten. Zorg dat je regelmatig onder de aandacht komt door een nieuwsbrief of speciale loyalty-acties in aanloop naar Kerstmis, Valentijn, een verjaardag, of de solden. Met Tilroy is dat kinderspel. 

Maak-klanten-enthousiast-en-creer-impuls_loyalty.jpg
Word omniconnected

Zet je klanten op de eerste plaats met een omnichannel klantenprofiel

1-1

Vereenvoudig administratie

Automatiseer je dagelijkse taken, stel herinneringen in voor jezelf en voor je medewerkers en koppel met je favoriete boekhoudpakket.

3-1

Laat je winkels groeien

Een sterkere relatie met je klanten resulteert in meer herhaalaankopen, grotere bestellingen en een grotere waarde van je winkel(s).


Tilroy, de totaaloplossing voor elke retailer


Neem het niet van ons aan

Wat onze klanten zeggen

Vraag je demo aan of stel een vraag aan onze experts