Pay. integratie in Tilroy

1 minuten lezen
juni 13

Pay. is dé betrouwbare, slimme, en gedreven betaalpartner voor meer dan 15.000 ondernemingen in Europa. Sinds 2011 bouwen zij aan hun ambitie om het beste omnichannel betaalplatform in hun markt te zijn. Vanaf nu is Pay. ook een van de beschikbare integraties in Tilroy.


Het is de missie van Tilroy om jouw retailervaring te optimaliseren, de band tussen jou en je klanten te versterken en zo de waarde van je bedrijf te verhogen. De alles-in-één betaalprovider van Pay. sluit hier perfect op aan. Bij Pay. begrijpen ze namelijk als geen ander dat betalen méér is dan een transactie en dat het een belangrijk deel is in het verhaal van je bedrijf.

 

Alle betalingen op één platform

Behaal de beste online en in-store resultaten met een betaalervaring die naadloos aansluit op de wensen van je (potentiële) klanten. Met Pay. bied je je klanten altijd de beste en meest actuele betaalmix. En alle transacties komen snel en veilig samen op één plek met het breedste aanbod betaalmethoden dat continu vernieuwd.

 

Omnichannel betalingen

Hoe of waar je klanten ook willen betalen – Pay.’s alles-in-één betaaloplossing zorgt voor online en in-store betaalgemak. Zo lanceer je een succesvolle omnichannel betaalstrategie, en groeit je bedrijf verder. Alle transacties komen handig samen op het Pay. platform. Via het dashboard en de app heb je op ieder moment toegang tot alle financiële informatie en betaalinzichten.

 

Online betalingen

Met Pay. bied je elke online betaalmethode aan die je e-commerce klanten nodig hebben. Kies uit meer dan 50 lokale en internationale betaalmethoden, inclusief een breed aanbod aan achteraf betaalmethoden. Voor een optimale user experience en hogere conversie. En alles is met Pay.’s kant-en-klare plugins in een handomdraai geïnstalleerd in je webshop.

 

In-store betalingen

Ook in-store laat Pay. je klanten probleemloos betalen via pin, creditcard, betaallinks of QR-codes. Het Pay. dashboard en de app bieden realtime gedetailleerde inzichten in alle in-store betalingen. Zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw winkel?

Wil je meer info over de integratie van Pay. in Tilroy voor jouw winkel? Neem vandaag contact op om de mogelijkheden te bespreken of plan een demo in onze agenda.

 

 

Blijf op de hoogte