Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Bezoek ons op de gloednieuwe Retailhub

Tilroy > Retail vandaag  > Bezoek ons op de gloednieuwe Retailhub
illustratie retailhub2021 tilroy partner

Bezoek ons op de gloednieuwe Retailhub

Je zag het misschien al in de pers verschijnen. Met een grote ‘Pssst’ liet de gloednieuwe Retailhub weten open te zijn voor business. Ze pakken stevig uit met een reeks van bijzondere events en een ‘doe en denk’-kennislabo Retailhub op de nieuwe locatie in de Stadsfeestzaal. 

afbeelding: RetailDetail

 

 

Retailhub is klaar om te knallen

 

Het nieuwe kennislaboratorium in de Stadsfeestzaal is open en ontvangt de retailgemeenschap weer met open armen, in het écht. Want deze maand gaan ze bij Retailhub van 80% digitaal opnieuw naar 80% live en is er meer dan ooit om te helpen doen en denken. En in die volgorde, beklemtoont oprichter Jorg Snoeck.

 

 

 

 

 

Anderhalf jaar staan popelen

 

Hoewel we nu we stilaan lijken terug te keren naar het normale zullen veel zaken niet meer zoals weleer zijn. De consument heeft nieuewe gewoontes aangenomen en op het vlak van digtalisering zijn we in enkele maanden tijd jaren vooruit gekatapulteerd. Net daarom is het zo belangrijk om de retailcommunity weer écht bij elkaar te brengen, elkaar opnieuw te ontmoeten en na dit bewogen jaar nieuwe energie en inspiratie op te doen. Na anderhalf jaar te staan popelen om mensen te ontvangen is de Retailhub nu eindelijk open voor business.

 

“Het is zo belangrijk om de retailcommunity weer echt bij elkaar te brengen”

 

 

 

Tilroy inspireert

 

Tilroy, één van de ‘early adaptors’, is als exhibitor op Retailhub aanwezig op dit unieke belevingsplatform. Je kunt hier als bezoeker live kennismaken met dé schaalbare oplossing voor retailers en ervaren hoe je fysieke winkel naadloos geïntegreerd wordt met je webshop en je voorraad.

 

 

Geïnteresseerd in een exclusieve Retailhub tour?
Vul onderstaand formulier in om je persoonlijke rondleiding aan te vragen. Je kunt ook een mailtje sturen naar connect@tilroy.com met je gegevens.

 

Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt.

 

 

Vraag je Retailhub Tour aan

Locatie: Stadsfeestzaal Antwerpen

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.