Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

De Tijd (31/1): “Slechte koopjes drukken winkels met neus op feiten.”

Tilroy > Retail vandaag  > De Tijd (31/1): “Slechte koopjes drukken winkels met neus op feiten.”
slechte koopjes winkels

De Tijd (31/1): “Slechte koopjes drukken winkels met neus op feiten.”

koopjes (De Tijd)

Misschien heeft u ook afgelopen zaterdag met interesse bovenstaand artikel in De Tijd gelezen over de teleurstellende koopjes van afgelopen winter. Aanleiding hiervoor was de mededeling van UNIZO dat uitbaters van schoenen- en kledingwinkels tijdens de winterkoopjes acht procent minder verkochten dan een jaar geleden. Naast de milde winter en het economisch klimaat, wordt de steeds groeiende e-commerce aangeduid als belangrijke oorzaak voor de tegenvallende solden en het stijgende aantal winkelsluitingen. En onder e-commerce vallen niet enkel de webshops, maar ook die winkels die aan hun fysieke winkel e-commerce hebben toegevoegd als extra verkoopkanaal.

 

Het artikel maant dan ook de kleinere handelaars aan om minimale inspanningen te doen om artikelen (en voorraadgegevens) online beschikbaar te stellen en het maximum uit hun klantenkaart te halen. Tilroy Online POS & E-commerce is een perfect voorbeeld van hoe je met een haalbare financiële investering over een technologisch hoogstaande kassaoplossing kan beschikken. Door een naadloze link tussen kassa en e-commerce luik, beheert u alles in één database en bent u steeds op de hoogte van de activiteit op al uw verkoopskanalen: online orders, Click & Collect, voorraden in uw andere winkels, …

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft in België heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkele jaren geleden ook de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.