Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Het succesverhaal achter kledingzaak Tischa

Tilroy > Onze Klanten  > Het succesverhaal achter kledingzaak Tischa
webshop screenshot tischa kleine stoffenzaak tot 3 flagship stores

Het succesverhaal achter kledingzaak Tischa

35 jaar geleden startte Patricia een kleine stoffenwinkel op met wat juwelen en accessoires in Rollegem: TISCHA, naar haar eigen naam. Ze maakte kledij op maat en bood retouches aan. Nu heeft Patricia samen met haar man 3 flagship stores in Wevelgem, Roeselare en Kortrijk en organiseren ze jaarlijks een modeshow die een volle Grote Markt trekt. De kledij op maat is verdwenen maar Patricia’s ondernemingszin in de modewereld is alleen maar toegenomen.

 

Het aanbod is steeds uitgebreider geworden en wekelijks liggen er nieuwe stukken in de winkel. “We spreken een heel breed publiek aan. Van superjonge tot klassieke mode, van sobere stuks to specialere modellen. We zullen altijd op zoek gaan naar die uniekere stuks. En we brengen continu vernieuwing. Klanten weten dat ze elke week wel iets nieuws bij ons kunnen ontdekken.”

 

TISCHA werkte vroeger met een ander offline kassasysteem. Maar de koppeling met de Magento webshop verliep moeizaam wat veel dubbel werk met zich meebracht. Wil je weten waarom Tischa uiteindelijk voor Tilroy koos?

 

 

Lees de volledige case

 

 

eva tischa kledingzaak case

user-gravatar
Barbara Van Cauwelaert

Barbara is online marketeer en copywriter. Ze heeft haar marketing strepen verdiend bij MTV Networks, Test-Aankoop en de start-up For Good en verzorgt nu de marketing van Tilroy. Ze houdt van een directe communicatie en een customer-centric aanpak.