Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Mobiele POS met tablet in je winkel.

Tilroy > Retail vandaag  > Mobiele POS met tablet in je winkel.
aertab mobiele pos

Mobiele POS met tablet in je winkel.

Bij de start van dit jaar hebben we het nieuwste mobile toestel getest : de Aerlite.  Met dit toestel combineer je het gemak van een vast toestel (aansluitingen) met de vrijheid van een tablet.  Met dit materiaal bieden we een antwoord op de vraag naar mobiliteit in de winkel.

 

Dankzij de mogelijke combinaties van cradles en dockings kunnen we een oplossing bieden voor veel voorkomende problematieken met tablets in de winkels. De ingebouwde barcodelezer in de tablet-cradle geeft je een handvrije mogelijkheid om artikels te scannen in de winkel.

 

Zie hieronder een video die de mogelijkheden toont in de winkel.

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.