Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Bezoek ons op Velofollies

Tilroy > Retail vandaag  > Bezoek ons op Velofollies

Bezoek ons op Velofollies

Het is alweer de 15e editie van Velofollies die dit jaar opnieuw in Kortijk XPO zal plaatsvinden van 20 tot en met 22 januari 2022. Velofollies is een echte totaalbeurs en presenteert een overzicht van de volledige fietsmarkt.

 

Je kunt op onze beursstand komen ontdekken hoe Tilroy Bike een antwoord biedt op de fietsmarkt die in volle ontwikkeling is. Tilroy Bike uitgegroeid tot de enige 100% geïntegreerde totaaloplossing voor je fietsenwinkel waarbij je werkplaats, je winkel, je webshop en je voorraad kunt beheren als één geheel.

 

Wij staan alvast te popelen om de evolutie van Tilroy Bike, de opvolger van Adcount, in actie te laten zien.

 

De nieuwe consument die zichzelf centraal stelt kiest zelf hoe hij of zij van producten en diensten wil worden voorzien. Voor de fietsenwinkel betekent dit dat de omslag naar omnichannel niet langer een luxe maar een must is.

 

Voor de fietsenwinkel van vandaag zal dit ook betekenen dat hij of zij moet slagen om de connectie met de nieuwe consument te maken.

 

 

 

Kom Tilroy Bike ontdekken op stand 431B

 

We zijn aanwezig op Velofollies op 20, 21 en 22 januari en willen graag een sparring-partner zijn om samen met jou die uitdagingen te bespreken en vanuit onze ervaring best-practices en oplossingen aan te reiken.

 

We verwelkomen je graag op stand 431B in hal 4 om kennis te maken met Tilroy Bike en de nieuwe ontwikkelingen die het resultaat zijn van de evolutie van Adsoft op het Tilroy-platform.

Tot in Kortrijk?

 

 

 

Praktische info

 

Wanneer:

Vrijdag 20 januari 2023: van 10u tot 21u
Zaterdag 21 januari 2023: van 10u tot 18u
Zondag 22 januari 2023: van 10u tot 18u

 

Agenda:
https://www.velofollies.be/nl/ontdek-het-programma/agenda/

 

Beursplan:
https://www.velofollies.be/media/ecsntt5p/velo23-beursplan.pdf

 

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.