Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

54 Snow+Rock winkels (UK) tegelijk aan de slag met Tilroy Cloud kassa’s

Tilroy > Onze Klanten  > 54 Snow+Rock winkels (UK) tegelijk aan de slag met Tilroy Cloud kassa’s
snow and rock aan de slag met tilroy in 54 winkels

54 Snow+Rock winkels (UK) tegelijk aan de slag met Tilroy Cloud kassa’s

Snow+Rock Ltd., de bekende Sports & Outdoor keten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, heeft op 28 oktober met succes een belangrijke migratie uitgevoerd. Die dag gingen alle 54 winkels tegelijk aan de slag met de Tilroy Cloud kassasoftware. De online POS van Prosteps vervangt voorgoed de klassieke, lokaal geïnstalleerde kassa’s.

Dit project luidt een nieuw tijdperk in bij Snow+Rock en zijn nieuwe eigenaar: de A.S. Adventure Group.  Deze doet al jaren een beroep op Prosteps voor de ontwikkeling van ERP, WMS en Omnichannel systemen voor de ketens A.S. Adventure, Bever (NL) en Cotswold Outdoor (UK). Na de overname eerder dit jaar werden de processen van Snow+Rock door het A.S.Adventure team in nauwe samenwerking met Prosteps geïntegreerd met de bestaande ERP-systemen van de groep. Sindsdien kan Snow+Rock buigen op een hoogtechnologisch beheerplatform en winkelomgeving, klaar voor verdere groei.

De afgelopen jaren heeft Prosteps een online kassasysteem op de markt gebracht onder de naam Tilroy. Dit unieke POS systeem bevat een ERP voor winkel- en voorraadbeheer, een geïntegreerd e-commerce platform, inclusief alle omnichannel functionaliteit die een moderne winkel zich kan wensen. Het web-based platform draait in de browsers op eender welk toestel en wordt aangeboden volgens een abonnementsformule.  Bovendien ontwikkelde Prosteps een enterprise connector voor Tilroy, zodat de online kassa’s ook toegevoegd kunnen worden aan bestaande ERP-systemen zoals bij Snow+Rock.

Als eerste stap werd twee weken geleden de nieuwe A.S. Adventure winkel in de Oudaan (Antwerpen) succesvol overgezet op Tilroy.  Dat de 54 winkels van Snow+Rock tegelijk konden overstappen op Tilroy illustreert meteen een groot voordeel van het online SaaS model: winkels en kassa’s toevoegen vergt geen lokale installaties meer. Zo heeft de A.S. Adventure groep voortaan de ultieme vrijheid om uit te breiden zonder complexe technische interventies.

 

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft in België heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkele jaren geleden ook de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.