Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Interview met Peter De Ranter in Online Retailer

Tilroy > Retail vandaag  > Interview met Peter De Ranter in Online Retailer
interview peter de ranter met online retailer

Interview met Peter De Ranter in Online Retailer

Online Retailer had een gesprek met onze Peter De Ranter. Ze hadden het over de opportuniteiten voor de retailer vandaag om in te spelen op de verzuchtingen van de nieuwe consument.

 

Het werd een verhelderend gesprek over de vele mogelijkheden die een échte Omnichannel-aanpak biedt en de vele operationele voordelen die er voor de retailer mee gepaard gaan. Dat resulteert dan niet alleen in meer verkoop, maar levert tegelijk een boel optimalisaties die in de praktijk echte kostenbesparingen opleveren. Een betere winstgevendheid dus.

 

Bekijk hier de PDF van het interview.

 

Wil je daarover dan met ons in wat meer detail en gefocust op jouw case brainstormen, stuur ons dan gerust een mailtje of bel ons even op +32 (3) 820 17 56

 

 

Wil je geen retailnieuws – en tips meer missen?

Schrijf je in voor de Tilroy Newsletter!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

 

 

Lees ook:

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.