Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

HP ElitePOS: Retail heruitgevonden door design

Tilroy > Retail vandaag  > HP ElitePOS: Retail heruitgevonden door design
hpelitepos retail vandaag

HP ElitePOS: Retail heruitgevonden door design

Met de nieuwe ElitePOS herdefinieert HP retail-design. Hoewel het een echte power performer is met zelfhelende functionaliteit, valt vooral het sexy design op. Het begin van een nieuw tijdperk in retail waarbij je Point Of Sale je winkelruimte transformeert én je klantervaring verbetert.

 

Het was ditmaal dan ook onze eigenste CEO die zoals een kind met kerstmis, reikhalzend uit keek naar de pakjes van de bezorgdienst. Zijn exacte woorden eerder vandaag waren:
“We hebben de eerste lading binnengekregen van deze FANTASTISCHE POS! Deze zetten we direct in Home Of Retail.”

 

Inmiddels hebben we bij Tilroy de toestellen uitvoerig getest en het mag gezegd worden: Het design is fantastisch, het werkt razendsnel, de kwaliteit van het beeld is uitstekend en je kan het op verschillende manieren inzetten binnen retail.

 

hp elitepos -point of sale, interactive signage en kiosk

 

Die veelzijdigheid uit zich niet enkel in het feit dat je het toestel zowel kunt inzetten als Point Of Sale, Digital Signage en Kiosk. Je kunt je Point Of Sale bouwen zoals je dat zelf wilt en er opties aan toevoegen zoals een ingebouwde ticket printer of een display voor de klant.

 

Ben je benieuwd naar onze speciale lanceringsvoorwaarden?

Vraag ernaar!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.