Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Officiële opening Home of Retail

Tilroy > Retail vandaag  > Officiële opening Home of Retail
officiële opening home of retail videoverslag

Officiële opening Home of Retail

Home of Retail (een initiatief van RetailDetail) opende gisteren officieel haar deuren. Een internationaal gezelschap van politici, retailers en experten kon tijdens deze feestelijke happening ervaren hoe de shopper morgen zijn inkopen zal doen.

 

 

Een uniek kennis- en belevingsplatform voor de retailbranche

Met een belevingsruimte van maar liefst 1.200m² kan je je helemaal laten onderdompelen in de winkels van de toekomst. Eén van de grote attracties is Pepper, een robot die je klanten kan verwelkomen, informeren, entertainen, maar ook je producten kan promoten. Naast robots kan je ook kennis maken met heel wat andere innovatieve oplossingen: Een koelkast met ingebouwde camera die opvolgt welke voeding op raakt. Projectoren die je kledingcollectie op een paspop projecteren. Of ‘slimme’ vuilnisbakken met sensoren, die enkel worden leeggemaakt als ze volledig gevuld zijn.

 

“Home of Retail wordt een thuis voor alle betrokkenen uit de retailsector.”

 

pepper bij home of retail een robot die je kan verwelkomen in de winkel

Tilroy, één van de ‘early adaptors’ van Home of Retail, is voor het derde jaar aanwezig op dit unieke belevingsplatform. In het fonkelnieuwe anyVille kan je als bezoeker live kennismaken met de Tilroy kassa – en e-commerce oplossing en ontdek je hoe met slechts één online tool je fysieke winkel naadloos integreert met je webshop.

 

Bekende namen als Erwin van Osta (Hubo), Gino Van Ossel (Vlerick), Cate Trotter (Insider Trends) en Herman Toch (Anchorage) zijn alvast zeer enthousiast over Home of retail.

 

 

Geïnteresseerd in een gratis Home of Retail tour? Vul dan nu onderstaand contactformulier in of stuur een mailtje naar [email protected] met je gegevens. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!

 

 

Aanvraagformulier Home of Retail Tour

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.