Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Tutti e Due gaat voor omnichannel winkelervaring met Tilroy

Tilroy > Onze Klanten  > Tutti e Due gaat voor omnichannel winkelervaring met Tilroy
tutti e due - onze klanten - tilroy

Tutti e Due gaat voor omnichannel winkelervaring met Tilroy

Wie ook tijdens de zwangerschap trendy en modern voor de dag wil komen, vindt bij Tutti e Due zeker zijn ding. In de winkels in Leuven en Heist-op-den-Berg kun je terecht voor een ruime keuze aan zwangerschapskleding. Het aanbod bestaat uit een assortiment van modieuze zwangerschapscollecties die perfect aansluiten bij het hedendaagse trendy modebeeld. Ook tijdens je zwangerschap kun je even modieus en stijlvol gekleed  gaan en je vertrouwde stijl behouden, modieus zwanger dus.

 

Service staat centraal

Als specialist in zwangerschapsmode wil Tutti e Due zich niet enkel onderscheiden door de beste collecties en de beste merken aan te bieden, service staat centraal. Je kan steeds rekenen op een enthousiast team dat helpt in je zoektocht naar de juiste zwangerschapsoutfit en belang hecht aan jouw winkelervaring. In Tilroy vond Tutti e Due een tool die de winkelervaring van hun klanten verder kon optimaliseren, offline én online.

 

Omnichannel winkelervaring

Shoppers zoeken niet altijd naar de laagste prijs, ze zoeken naar de meeste waarde en convenience en nemen beslissingen op basis van de algehele ervaring, online en offline. Dat weten ze bij Tutti e Due ook en er werd resoluut gekozen voor een omnichannel oplossing. Wie niet tot in de winkels raakt, kan ook via de webshop van Tutti e Due bestellen. Klanten kunnen nu shoppen waar en wanneer ze willen of de artikels online reserveren en afhalen in een van de winkelpunten. Een klant in de winkel heeft ook meteen een account in de webshop en artikels, kortingen en cadeaubonnen worden in beide kanalen herkend.

 

Meerdere locaties, altijd en overal beschikbaar

Met slechts één artikeldatabase voor winkels en webshop, wordt de voorraad bij elke online of offline verkoop aangepast in real time. Op die manier wordt niet het risico gelopen dat de webshop uitverkochte artikelen aanbiedt. Met Tilroy beheren ze nu elk artikel, elke transactie en alle verkoopkanalen met één overzichtelijke online tool. Omdat Tilroy werkt op elk toestel met een internet verbinding werken ze bovendien waar en wanneer ze willen.

Benieuwd naar het eindresultaat van de nieuwe webshop? Neem dan hier een kijkje in de nieuwe webshop van Tutti e Due.

 

Wil jij ook een omnichannel strategie implementeren in jouw winkel:  Vraag hier je Tilroy demo aan of bel +32 (0)38201756 voor meer info.

 

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.