Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Tilroy op de Webshop Vakbeurs in Mechelen

Tilroy > Retail vandaag  > Tilroy op de Webshop Vakbeurs in Mechelen
tilroy aanwezig op webshop vakbeurs in mechelen

Tilroy op de Webshop Vakbeurs in Mechelen

De Webshop Vakbeurs – hét e-commerce event van 2017 – komt voor de allereerste keer naar België. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken.

 

Tilroy is uiteraard aanwezig, bezoek zeker onze stand.

 

Webshop Vakbeurs Mechelen

3 & 4 Mei 2017 – Standnr 49

 

 

Kan je er niet bij zijn tijdens de Webshop Vakbeurs in Mechelen?

 

Tilroy is ook aanwezig op RBTE in London, Home of Retail in Antwerpen,  de Belgian e-Commerce Conference (BEC) en de e-Commerce XPO in Kortrijk. Klik hier voor een een overzicht van alle events waar je onze stand kunt komen bezoeken.

 

 

Lees ook:

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.