Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Tilroy in gehypete Tomorrowland Boutique

Tilroy > Onze Klanten  > Tilroy in gehypete Tomorrowland Boutique
Tilroy in gehypete tomorrowland boutique

Tilroy in gehypete Tomorrowland Boutique


Met de  opening van de Tomorrowland Boutique wil de organisatie van het gelijknamige festival van oktober tot eind december het modehart van Antwerpen veroveren. De concept store in de Kammenstraat belooft een boeiende mix te worden van fashion, muziek, deco en collectors items in een typisch Tomorrowland kader. Kortom, een belevenis-store ten top, volledig in de stijl van het futuristische festival.

 


De Tomorrowland Boutique koos Tilroy als kassa en winkelsysteem. In dit online winkelsysteem beheren ze al hun retail processen: van artikelcreatie tot klantenbeheer, van transactie tot retour, inclusief het scannen en printen van prijslabels en kastickets. De snelle installatie en de abonnementsformule komen perfect tegemoet aan de eisen van de tijdelijke boetiek.


Naar de officiële Tomorrowland Boutique website.


 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.