Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Tilroy in gehypete Tomorrowland Boutique

Tilroy > Onze Klanten  > Tilroy in gehypete Tomorrowland Boutique
Tilroy in gehypete tomorrowland boutique

Tilroy in gehypete Tomorrowland Boutique


Met de  opening van de Tomorrowland Boutique wil de organisatie van het gelijknamige festival van oktober tot eind december het modehart van Antwerpen veroveren. De concept store in de Kammenstraat belooft een boeiende mix te worden van fashion, muziek, deco en collectors items in een typisch Tomorrowland kader. Kortom, een belevenis-store ten top, volledig in de stijl van het futuristische festival.

 


De Tomorrowland Boutique koos Tilroy als kassa en winkelsysteem. In dit online winkelsysteem beheren ze al hun retail processen: van artikelcreatie tot klantenbeheer, van transactie tot retour, inclusief het scannen en printen van prijslabels en kastickets. De snelle installatie en de abonnementsformule komen perfect tegemoet aan de eisen van de tijdelijke boetiek.


Naar de officiële Tomorrowland Boutique website.


 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft in België heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkele jaren geleden ook de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.