Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Tilroy voor het derde jaar aanwezig op het snelst groeiende retail event ter wereld – RBTE London

Tilroy > Retail vandaag  > Tilroy voor het derde jaar aanwezig op het snelst groeiende retail event ter wereld – RBTE London
Tilroy is voor het derde jaar op rij aanwezig op het snelst groeiende retail event ter wereld. RBTE London

Tilroy voor het derde jaar aanwezig op het snelst groeiende retail event ter wereld – RBTE London

RBTE is hét evenement voor detailhandel en horeca organisaties op zoek naar de juiste tools, oplossingen, innovaties en advies over het runnen van hun bedrijf. Meer dan 17.000 bezoekers vinden hier inspiratie, innovatie en nieuwe ideeën in hun zoektocht om nieuwe klanten te winnen, te behouden en de omzet te verhogen. Tilroy is voor het derde jaar op rij aanwezig op het snelst groeiende retail event ter wereld.

 

Tilroy is uiteraard aanwezig, bezoek zeker onze stand en registreer je gratis met deze link!

 

RBTE London

8 & 9 Mei 2017 – Standnr 728

 

Kan je er niet bij zijn tijdens de RBTE in London?

Tilroy is ook aanwezig op de Webshop Vakbeurs in Mechelen, Home of Retail in Antwerpen,  de Belgian e-Commerce Conference (BEC) en de e-Commerce XPO in Kortrijk. Klik hier voor een een overzicht van alle events waar je onze stand kunt komen bezoeken.

 

 

Lees ook:

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.