Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Sportline kiest voor Omnichannel aanpak met Tilroy

Tilroy > Onze Klanten  > Sportline kiest voor Omnichannel aanpak met Tilroy
sportline facebook onze klanten

Sportline kiest voor Omnichannel aanpak met Tilroy

Sportline is al jaren een gevestigde waarde in West-Vlaanderen en heeft alles in huis voor wie alles geeft in de sport. Want hoe je leeft voor je sport kunnen ze bij Sportline enkel aanmoedigen en dat doen ze ook: met professioneel advies op maat van je sportieve ambities en de gezonde motivatie om je beter te laten presteren en plezier te laten beleven.

 

De sportwinkel in Roeselare Rumbeke biedt maar liefst 3000m2 aan sport, mode, vrije tijd en wintersport artikelen. In 2017 onderging Sportline een volledige rebranding en werd een nieuwe winkel geopend in Sint-Kruis Brugge én een volwaardige webshop. Hierbij werd resoluut gekozen voor een omnichannel aanpak waarbij als eerste stap de POS van Tilroy werd geïmplementeerd in beide winkels.

 

In een tweede fase integreerden we een webshop op maat waarbij de klanten zowel online kunnen shoppen, als reserveren om dan hun bestelling af te halen in een van de winkelpunten. De verschillende sportclubs en ‘VIP shoppers’ worden ‘herkend’ in het systeem zodat eventuele kortingen automatisch worden verrekend. Of ze nu aan de kassa staan in de winkel of zijn ingelogd in de webshop. Benieuwd naar het eindresultaat? Neem dan hier een kijkje in de nieuwe webshop van Sportline.

 

Wil jij ook een omnichannel strategie implementeren in jouw winkel:  Vraag hier je Tilroy demo aan of bel +32 (0)38201756 voor meer info.

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.