Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Les Lisettes verkoopt stoffen en fournituren met Tilroy

Tilroy > Onze Klanten  > Les Lisettes verkoopt stoffen en fournituren met Tilroy
les lisettes

Les Lisettes verkoopt stoffen en fournituren met Tilroy

Zelfmaakmode is weer helemaal in en dat heeft Les Lisettes in Aartselaar goed begrepen. Het gezellige winkeltje biedt de creatieve klant niet alleen stoffen, fournituren, patronen en naaimachines, maar men kan er ook terecht voor naaicursussen op verschillende niveaus. Zo  begeleidde enthousiaste zaakvoerster Inez van Herck sinds de opening in  oktober 2014   al tientallen mensen bij hun eerste voorzichtige steekjes. Om het succes de baas te kunnen, koos Inez voor de Tilroy online kassa.

“Ik heb voor Tilroy gekozen om efficiënter te kunnen werken. Nu scan ik met mijn draadloze scanner de prijslabels op mijn producten en wordt de stock na elke verkoop automatisch bijgewerkt. Aan het eind van de dag kan ik mijn kasdagblad opvragen. Tilroy bespaart me een hoop administratie, tijd die ik  nu aan andere zaken kan spenderen”, aldus Inez.

> Naar de webshop van Les Lisettes

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft in België heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkele jaren geleden ook de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.