Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

JUTTU, de winkel voor de bewuste klant, met Tilroy

Tilroy > Onze Klanten  > JUTTU, de winkel voor de bewuste klant, met Tilroy
Juttu

JUTTU, de winkel voor de bewuste klant, met Tilroy

JUTTU (spreek uit als ‘Joe Toe’) opende op 13 november voor het eerst de deuren in Antwerpen (Meir 19). JUTTU, wat in het Fins verhaal of anekdote betekent, brengt een winkelconcept waarbij de beleving rond shoppen in een nieuw daglicht wordt gezet. Bij JUTTU sta je even stil bij het waarom van de aankoop, bij de kwaliteit en de duurzaamheid ervan. De winkel brengt een sterke mix van lokale en internationale namen binnen mode en interieur,  zoals Armed Angels, Kuyichi, Fjällräven, People Tree, HK Living, Meraki en nog veel meer. Bovendien kan je in de foodcorner ‘Jummy’ terecht voor lekkere biologische producten. Binnen drie weken, op vrijdag 4 december, opent een tweede gloednieuwe vestiging in Brugge, Noordzandstraat 54.

In beide winkels wordt Tilroy ingezet als online kassa. Tilroy biedt Juttu de flexibiliteit om on-the-go winkels en kassa’s toe te voegen.

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft in België heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkele jaren geleden ook de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.