Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Onderzoek: Hoe klanten beslissen of ze kopen van je website

Tilroy > Retail vandaag  > Onderzoek: Hoe klanten beslissen of ze kopen van je website
Hoe klanten beslissen of ze kopen van uw website

Onderzoek: Hoe klanten beslissen of ze kopen van je website

De conversie van ‘bezoeker’ naar ‘koper’ ligt voor websites vandaag nog véél lager dan voor fysieke winkels. De belangrijkste verklaring, naast het feit dat het bezoeken van een website laagdrempelig blijft, is te linken aan het ‘vertrouwen’ dat de bezoeker heeft in de website.

 

Tegengesteld aan wat we zouden verwachten, wordt dit vertrouwen voornamelijk bepaald door de subjectieve ervaring tijdens het bezoek (pagina-opbouw, snelheid, lettertype, kleurgebruik, organisatie,…) en niet met objectieve elementen zoals security, encryptie etc…. De look-and-feel en de performantie, de helderheid in de transactie en communicatie met betrekking tot betaling en levering zijn dus erg belangrijk.

 

Daarom hechten we bij Tilroy zoveel belang aan deze elementen bij het opzetten van jouw eCommerce-website die, samen met ons online POS-/Kassa-systeem, een optimale connectiviteit biedt tussen jou en je klanten.

 

Tilroy, Every Retailer Omnichannel.

 

Lees het volledige artikel van de Harvard Business Review hier: https://hbr.org/2018/01/research-how-customers-decide-whether-to-buy-from-your-website

 

 

Wil je geen retailnieuws – en tips meer missen?

Schrijf je in voor de Tilroy Newsletter!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.