We evolueren met toenemende snelheid naar een Omnichannel-wereld. Het wordt dan ook alsmaar meer een noodzaak om bezoekers van je website dezelfde ‘brand-experience’ te geven als diegene die je fysieke winkelpunten bezoekt.

 

Een stijgend deel van de ‘koop-cycli’ starten (en eindigen steeds vaker) online. Een naadloze integratie van gegevens (stock, prijzen) en processen (reservatie, pick-up, levering, betaling) is dan ook belangrijk.

 

Het komt er dus op aan om de bezoekers van je eCommerce-site te converteren naar klanten, ze via de website te engageren met je merk en je producten. In het artikel van Entrepreneur.com waarvoor je hieronder een link vindt, staan een aantal vuistregels die je in acht moet nemen voor een optimaal resultaat.

 

Voor de hand liggend zul je denken, maar toch zien we veel websites waarbij tegen één of meerdere van deze basis-principes wordt gezondigd. Tilroy Omnichannel systemen reiken advies en tools aan die je helpen te voldoen aan de best-practices in omnichannel marketing, een noodzakelijkheid voor het toekomstig succes van je zaak.

 

Het volledige artikel op entrepeneur.com kun je hier nalezen: https://www.entrepreneur.com/article/309432

Onderwerpen: Retail vandaag E-commerce

Blijf op de hoogte