Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Beter aan de start met de perfecte loopschoenen en sportkledij

Tilroy > Onze Klanten  > Beter aan de start met de perfecte loopschoenen en sportkledij
Runners'lab_Tilroy_Customer_Case

Beter aan de start met de perfecte loopschoenen en sportkledij

Met biomechanische expertise en individueel advies maakt Runners’ Lab het verschil tussen comfort en blessures. En met de webshop kunnen klanten nu ook het enorm diverse aanbod bekijken, online bestellen of in de winkel passen. Voorraadbeheer, promotie en korting, bestelling, herstelling en verzending zijn netjes geïntegreerd. Met Tilroy.

 

Lopen is een populaire sport met een lage instapdrempel. Toch is professionele begeleiding geen luxe, in het bijzonder bij de aankoop van geschikt materiaal. De juiste loopschoenen, en voor de dames een comfortabele sport-bh, zijn onmisbaar. Ze maken het verschil tussen uren van intensieve of recreatieve training, en vervelende blessures.

 

Runners’ Lab helpt atleten en recreatieve sporters al sinds 1980 om de juiste keuze te maken, in het bijzonder bij hun eerste aankoop. Dankzij de ‘footscan’, een innovatief eigen drukmeetsysteem dat een voetafdruk maakt tijdens het lopen, krijgt elke klant een gepersonaliseerde keuze. Indien nodig wordt een schoen aangepast met een steunzool op maat. “We laten in onze winkels geen schoenen zien. De drukpunten in de voet, de ondergrond en het looppatroon van de klant bepalen welke schoen we voorstellen”, aldus zaakvoerder Koen Wilssens.

 

Ben je benieuwd wat de uitdagingen waren voor Runnerslab en Tilroy? De volledige case kan je hier nalezen.

 

Lees de volledige case

 

 

Runners' Lab_Tilroy_Customer_Case

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.