Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Aspasia verkoopt topmerken met Tilroy online kassasysteem

Tilroy > Onze Klanten  > Aspasia verkoopt topmerken met Tilroy online kassasysteem
Aspasia verkoopt topmerken met Tilroy online kassaasysteem

Aspasia verkoopt topmerken met Tilroy online kassasysteem

Sinds 19 mei werken acht multi-brand fashion stores van Aspasia met de Tilroy online kassa. Prosteps realiseerde met succes een link tussen het bestaande ERP-systeem en het nieuwe kassasysteem. Dankzij het Cloud platform van Tilroy staan de kassa’s van alle winkels via het internet naadloos met elkaar in verbinding.
Dit laat de verkoopmedewerkers toe om in het systeem niet voorradige artikels op te zoeken en te reserveren in winkels waar deze wel nog beschikbaar zijn.  Tilroy ondersteunt op gebruiksvriendelijke wijze deze interne voorraadbewegingen, zodat de klant nadien in zijn favoriete winkel de bestelde producten kan oppikken.

 

Over Aspasia en GAB:

 

Groep Alain Broekaert of GAB is de officiële verdeler in België en Luxemburg van Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Scotch&Soda, Andy Warhol, Hackett London, Arrow, Strellson, Lancel, Calvin Klein, Agent Provocateur, l’Agent, Love Stories, Karl Lagerfeld en Lagerfeld. Op korte tijd groeide het bedrijf, gesitueerd in de omgeving van Brussel, uit tot een belangrijke speler gespecialiseerd in retail en wholesale in de fashionwereld. De groep omvat vandaag 58 winkels in België.

 

GAB Conceptstores is een overkoepeling van een aantal winkels in België.  Zo beheert deze groep enerzijds een aantal eigen multi-brand winkelconcepten zoals Aspasia Men-Women, Aspasia Family, Noë, Scotch & Soda etc. Anderzijds verzorgt GAB Conceptstores ook de uitbating van enkele Tommy Hilfiger franchise formules.

Meer info over Tilroy in combinatie met ERP, vindt u hier.

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft in België heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkele jaren geleden ook de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.