Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Rapportering die helder is in één oogopslag verhoogt efficiëntie én sales

Tilroy > Tilroy tips  > Rapportering die helder is in één oogopslag verhoogt efficiëntie én sales
Zoined integratie betekent visuele analytics - Tilroy integratie

Rapportering die helder is in één oogopslag verhoogt efficiëntie én sales

Zie je de bomen nog door het digitale databos?

Retailers krijgen vandaag de dag steeds meer data te verwerken. Dat maakt het niet altijd eenvoudig om snel én efficient de juiste beslissingen te nemen voor je winkel(s). Meer data betekent ook meer vraagstukken en je wilt geen ondoordachte beslissingen nemen wanneer het succes van je winkel in de weegschaal ligt.

 

Als retailer heb je er dan ook alle baat bij om de tijd die je spendeert aan het verwerken van de data in je rapporten tot een minimum te herleiden. Antwoorden op vragen als “Wat zijn mijn best verkopende producten” of “Waar liggen opportuniteiten voor cross – en upselling” wil je snel omzetten tot acties én met de juiste mensen delen binnen je organisatie.

 

Onthul de waarde in je data met visuele rapportering

Tilroy biedt standaard een aantal rapporteringen, je kan deze opvragen per winkel of over verschillende locaties heen. Tilroy exporteert rapporten vlot naar Excel of andere software en integreert naadloos met het softwarepakket Zoined om rapportering perfect te visualiseren.

 

Zoined biedt rapportages en statistieken voor de verschillende rollen van het topmanagement tot store managers. De service is verkrijgbaar met speciale functies voor verschillende soorten bedrijven waaronder mode en specialty retail.

 

Zoined/ E-life case study

E-life selecteerde Tilroy als technologische retail partner. E-life beheert nu de verkoop en voorraad over alle winkels met de online tool van Tilroy. De integratie met Zoined analytics zorgt voor een verbeterde visualisatie van de realtime data die wordt aangeleverd door Tilroy. De volledige case study kan je hier nalezen.

 

Wil je meer info over een Zoined integratie voor jouw winkel? Neem vandaag contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wil je geen retailnieuws – en tips meer missen?

Schrijf je in voor de Tilroy Newsletter!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.