Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

HTTPS-beveiliging op je website wordt snel noodzakelijk om het vertrouwen van de bezoeker te krijgen

Tilroy > Tilroy tips  > HTTPS-beveiliging op je website wordt snel noodzakelijk om het vertrouwen van de bezoeker te krijgen

HTTPS-beveiliging op je website wordt snel noodzakelijk om het vertrouwen van de bezoeker te krijgen

Online shoppers zijn terecht bekommerd over hun veiligheid. Het gevoel dat ze hebben, maar meer nog de objectieve feiten die ze kunnen controleren, zijn daarbij belangrijk. Eén van de zaken die vandaag eigenlijk noodzakelijk zijn om dit vertrouwen van de consument te winnen en te behouden, is een HTTPS-beveiliging.

 

Dat is aan de ene kant geen moeilijke technische ingreep, maar het is toch goed om een gestructureerd overzicht te houden van de stappen die je moet doorlopen om het te implementeren. In de toekomst zullen meer en meer consumenten zich bewust worden van de kwaliteitsgarantie en zekerheid die een beveiligde website biedt. Onderzoek toont nu al duidelijk een ander shoppinggedrag (conversies!) aan tussen beveiligde en niet-beveiligde eCommerce-sites.

 

Het spreekt voor zich dat je ook aan Tilroy kan vragen om je Tilroy-based eCommerce-site voor jou op deze manier betrouwbaarder te maken voor je klanten. We kunnen dit niet automatisch doen en een gezamenlijke afstemming is hiervoor noodzakelijk. Wil je deze stap zetten, neem dan even contact op.

 

Met onderstaande link van Techpulse.be kan je nagaan welke stappen je moet doorlopen om zo’n implementatie tot een goed einde te brengen.

https://www.techpulse.be/art/222859

 

 

Wil je geen retailnieuws – en tips meer missen?

Schrijf je in voor de Tilroy Newsletter!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

 

Lees ook:

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft in België heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkele jaren geleden ook de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.