Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Tilroy integreert KBC MobilePay in kassa

Tilroy > Tilroy updates  > Tilroy integreert KBC MobilePay in kassa
ntegratie kbc mobile pay

Tilroy integreert KBC MobilePay in kassa

Inmiddels bankieren al 700.000 KBC klanten via hun smartphone en jaarlijks groeit dit aantal met meer dan 10%. Vanaf nu kun je zelfs met KBC Mobile betalen in de winkel. Een paar kliks en een pincode, meer heb je niet nodig om te betalen. Eenvoudig, veilig én voortaan volledig geïntegreerd in Tilroy.

 

Hoe werkt het?

 

In de winkel:

Je staat af te rekenen aan de kassa en je ziet een een QR-code met het KBC logo? Open dan je KBC Mobile-app en klik links onderaan op ‘Betalen MobilePay’.  Vervolgens scan je de QR-code en KBC mobilepay winkel - tilroy integratiebevestig je je aankoop met je geheime code.

 

Wat is een QR-code?

De QR-code is in feite een meer complexe streepjescode. In tegenstelling tot een normale barcode is er geen beperking op het aantal tekens. Een QR-code kan duizenden tekens en cijfers bevatten. Dat maakt het een ideaal medium om bijvoorbeeld een web-adres (url), een telefoonnummer of een andere korte boodschap te vormen.

 

Heb ik daar een speciale telefoon voor nodig?

Nee hoor, elke telefoon die apps kan downloaden en een camera heeft kan QR codes lezen.

 

In welke winkels kan ik betalen?

Momenteel kun je in praktisch alle winkels van de Colruyt Group (Colruyt, Okay, BioPlanet, Dreamland en Dreambaby) en Zeb kledingwinkels betalen. Vanaf nu zullen hier dus ook ‘Tilroy winkels’ bij gaan komen.

 

Waarom de integratie in Tilroy?

We willen retailers maximaal laten connecteren met hun klanten en op alle vlakken een moderne service aanbieden, dat geldt ook voor betalingen. Het past dus perfect in onze visie. Bovendien is het snel, eenvoudig en veilig.

 

Wil je meer info over KBC Mobile Pay in jouw winkel? Neem vandaag contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Wil je geen retailnieuws – en tips meer missen?

Schrijf je in voor de Tilroy Newsletter!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.