Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Tilroy betreedt fietsbranche met overname marktleider Adsoft

Tilroy > Retail vandaag  > Tilroy betreedt fietsbranche met overname marktleider Adsoft
illustratie overname adsoft door tilroy

Tilroy betreedt fietsbranche met overname marktleider Adsoft

Met de groei van de fietsensector is ook duidelijk geworden dat de ondersteunende software voor deze branche de ontwikkelingen moet volgen. Marktleider Adsoft (Kasterlee) gaat daarom samen met retailsoftwarespecialist Tilroy uit Aartselaar.

 

De huidige software van Adsoft is heel sterk in het ondersteunen van de herstellingen, maar het managen van de retailprocessen in de winkel kon de nieuwste trends (zoals online verkoop) niet altijd snel genoeg volgen. Laat dat nu net het sterke punt zijn van Tilroy, dat met zijn platform de nummer 1 is in de omnichannel aanpak van winkels.

 

Peter de Ranter (Tilroy) zag daardoor een mogelijkheid om de leidende expertise van Tilroy in de non-food retail ook toe te passen op de fietsbranche. Tegelijk haalt het Aartselaarse bedrijf de kennis van Adsoft in sector specifieke integraties en werkplaatsbeheer in huis. Dat moet de basis vormen om ook andere sectoren waar dit aspect belangrijk is te kunnen gaan bedienen.

 

 

Schaalgrootte is belangrijk in deze branche

 

 

“Schaalgrootte is belangrijk in deze branche”, aldus Peter de Ranter, “Wij willen dominant zijn in retailsoftware en met deze overname zijn we meteen de sterkste gesprekspartner in de sector voor leveranciers en aanvullende diensten zoals fietsverzekeraars.”

 

Tleer Sey Chow (Adsoft) ziet met deze samenwerking een mogelijkheid om sneller te beantwoorden aan de groeiende behoeften van de klanten met name voor het winkelgedeelte off- en online.
Hij en zijn team gaan bij Tilroy aan de slag om de software op het Tilroy-platform verder uit te bouwen.

 

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.