Meer en meer retailers zijn ervan overtuigd dat de integratie van in-store technologie of technologie in de winkels, hen zal helpen hun toekomstig resultaat te verbeteren en het voortbestaan van ‘de winkel’ te verzekeren. De laatste jaren wint deze overtuiging alsmaar aanhangers en aan een razendsnel tempo…

 

We noteren zelfs een verdrievoudiging van steun voor de stelling sinds 2015. En dat is natuurlijk logisch; aan de ene kant wordt de technologie steeds intelligenter en aan de andere kant ook alsmaar toegankelijker door eenvoudigere installatie en gebruik én dikwijls dankzij het feit dat technologie steeds vaker in een service-model in plaats van in een investeringsmodel wordt aangeboden.

 

pos tech adoptie statistieken

 

Denk daarbij even aan het noodzakelijk evolueren naar een omnichannel-aanpak. Nog niet zo lang geleden was het een hele klus om op een kost-efficiënte manier een webshop op te starten én ervoor te zorgen dat alles naadloos integreerde met je product-, prijs-, voorraad- en klantenbeheer in de winkel(s).

 

 

Technologie steeds vaker in een service-model in plaats van in een investeringsmodel

 

 

Als het al überhaupt mogelijk was, want niet alle POS systemen lieten zich zomaar van buitenaf benaderen. Deze initiatieven eindigden dan vaak met hoge implementatiekosten en slechts een semi-automatische integratie waarbij nog heel wat manueel werk aan te pas kwam.

 

Vandaag zijn de mogelijkheden heel wat krachtiger, eenvoudiger en goedkoper. Denk maar aan onze Tilroy Omnichannel Solution die je voor een laag maandelijks bedrag én een krachtige POS-software voor je kassa-systeem met een 1-op-1 transparante webshop biedt waardoor je de moderne klant op al zijn wenken kunt bedienen.

 

 

Vandaag zijn de mogelijkheden heel wat krachtiger, eenvoudiger en goedkoper.

 

 

Meer achtergrond bij deze stijgende vraag naar technologie op het winkelpunt vind je in Channel Executive Magazine: https://www.channelexecutivemag.com/doc/the-growing-demand-for-technology-in-retail-0001 

 

 

Onderwerpen: Retail vandaag

Blijf op de hoogte