Het is alweer de 16e editie van Velofollies die dit jaar opnieuw in Kortijk XPO zal plaatsvinden van 19 tot en met 21 januari 2024. Velofollies is een echte totaalbeurs en presenteert een overzicht van de volledige fietsmarkt.

 

Je kunt op onze beursstand komen ontdekken hoe Tilroy Bike een antwoord biedt op de fietsmarkt die in volle ontwikkeling is. Tilroy Bike uitgegroeid tot de enige 100% geïntegreerde totaaloplossing voor je fietsenwinkel waarbij je werkplaats, je winkel, je webshop en je voorraad kunt beheren als één geheel.

 

Wij staan alvast te popelen om de evolutie van Tilroy Bike in actie te laten zien.

 

De nieuwe consument die zichzelf centraal stelt kiest zelf hoe hij of zij van producten en diensten wil worden voorzien. Voor de fietsenwinkel betekent dit dat de omslag naar omnichannel niet langer een luxe maar een must is.

 

Voor de fietsenwinkel van vandaag zal dit ook betekenen dat hij of zij moet slagen om de connectie met de nieuwe consument te maken.

 

 

 

Kom Tilroy Bike ontdekken op stand 407B in hal 4

 

We zijn aanwezig op Velofollies op 19, 20 en 21 januari en willen graag een sparring-partner zijn om samen met jou die uitdagingen te bespreken en vanuit onze ervaring best-practices en oplossingen aan te reiken.

 

We verwelkomen je graag op stand 407B in hal 4 om kennis te maken met Tilroy Bike en de nieuwe ontwikkelingen die het resultaat zijn van de evolutie op het Tilroy-platform.

Tot in Kortrijk?

 

 

 

Praktische info

 

Wanneer:

Vrijdag 19 januari 2024: van 10u tot 21u
Zaterdag 20 januari 2024: van 10u tot 18u
Zondag 21 januari 2024: van 10u tot 18u

 

Agenda:
https://www.velofollies.be/nl/ontdek-het-programma/agenda/

 

Beursplan:
https://www.velofollies.be/media/gfdjp2ew/velofollies-plan-website.pdf

 

Blijf op de hoogte