Stap voor stap

Hoe starten met Tilroy?

Veranderingen in de werking van je winkel zijn best ingrijpend. Maar met onze praktische opleidingen en een stevige permanente ondersteuning leiden we het allemaal in goede banen. Gebruik je vandaag pen en papier of kom je van een andere software? Denk je erover na om over te schakelen? Lees hoe we te werk gaan.

Meet the team
Stap 1

Vertel ons hoe je werkt

Via een vragenlijst bespreken we eerst jouw situatie en voorkeuren. Zo kunnen we tilroy afstemmen op jouw winkel en werking.

Vertel-ons-hoe-je-werkt_starten-met-Tilroy.jpg
Stap 1
Stap 2

We helpen je met je klanten en artikels

Kom je van een ander systeem en heb je de gegevens in excel of ander formaat? Dan kunnen we de artikels en klanten inlezen in tilroy. Je projectleider helpt je bij het aanleveren van de gegevens en de verwerking ervan. Heb je geen bestanden? Dan kan het manueel met onze slimme Product Wizard in versneld tempo.

Artikels-en-klanten-importeren_starten-met-tilroy_3.jpg
Stap 2
Stap 3

Persoonlijke opleidingen

Heb je 1 winkel en een webshop? Of verschillende winkels en een apart magazijn? We spitsen de opleiding altijd toe op jouw situatie. Zo leer je alle tools kennen om je zaak efficiënt te runnen, van A tot Z.

Persoonlijke-opleidingen_starten-met-Tilroy.jpg
Stap 3
Stap 4

Je wordt begeleid bij de opstart

Na de opleiding ben je helemaal klaar om erin te vliegen met je winkel en webshop.
We volgen je opstart in de eerste maanden van dichtbij op. Je hebt een directe lijn naar je projectleider en krijgt ondersteuning van ons vriendelijk team aan de helpdesk.
Je-wordt-begeleid-bij-de-opstart_starten-met-Tilroy.jpg
Stap 4
Na opstart

Altijd stevige ondersteuning

Na de opstartfase zit je misschien met nieuwe vragen. Dan kan je altijd aankloppen bij ons team van de helpdesk. Zij denken net dat beetje verder om jou de ideale oplossing aan te reiken.
Ontwerp zonder titel (9)
Na opstart

Wat als....

… je al hardware hebt?

Tilroy werkt op elk toestel met een browser en een internetconnectie. Voor connectie met betaalterminals en gangbare ticketprinters werk je wel best met een windows toestel.

… je net hebt geïnvesteerd in een mooie website?

Je kan je nieuwe website behouden en linken naar de Tilroy webshop maar dat raden we niet aan. Voor Google en andere zoekmachines is het beter dat je je verkeer op één site houdt. En met maar één site, bespaar je jezelf veel werk, vooral als deze 100% omnichannel is en perfect aansluit op je online kassasysteem en voorraadbeheer. 

… je een ERP-systeem hebt?

Dan bekijken we hoe we Tilroy daaraan kunnen koppelen. Dit is altijd mogelijk maar vraagt vaak wat developmentwerk. We bezorgen je eerst een correcte offerte voor we verdergaan.

Back to top

Heb je nog meer vragen?