Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Hoe hou je online shoppers langer op je eCommerce-site?

Tilroy > Retail vandaag  > Hoe hou je online shoppers langer op je eCommerce-site?
bezoekers langer op je webshop

Hoe hou je online shoppers langer op je eCommerce-site?

We evolueren met toenemende snelheid naar een Omnichannel-wereld. Het wordt dan ook alsmaar meer een noodzaak om bezoekers van je website dezelfde ‘brand-experience’ te geven als diegene die je fysieke winkelpunten bezoekt.

 

Een stijgend deel van de ‘koop-cycli’ starten (en eindigen steeds vaker) online. Een naadloze integratie van gegevens (stock, prijzen) en processen (reservatie, pick-up, levering, betaling) is dan ook belangrijk.

 

Het komt er dus op aan om de bezoekers van je eCommerce-site te converteren naar klanten, ze via de website te engageren met je merk en je producten. In het artikel van Entrepreneur.com waarvoor je hieronder een link vindt, staan een aantal vuistregels die je in acht moet nemen voor een optimaal resultaat.

 

Voor de hand liggend zul je denken, maar toch zien we veel websites waarbij tegen één of meerdere van deze basis-principes wordt gezondigd. Tilroy Omnichannel systemen reiken advies en tools aan die je helpen te voldoen aan de best-practices in omnichannel marketing, een noodzakelijkheid voor het toekomstig succes van je zaak.

 

Het volledige artikel op entrepeneur.com kun je hier nalezen: https://www.entrepreneur.com/article/309432

 

 

 

 

cover meer verkeer naar je winkel en webshop gids

Meer klanten naar je winkel en webshop trekken?   

Download de whitepaper:

Met praktische tips over de belangrijkste online kanalen voor jou als retailer. 

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.