Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

De winkel van de toekomst moet de klantervaring naar een hoger niveau tillen!

Tilroy > Retail vandaag  > De winkel van de toekomst moet de klantervaring naar een hoger niveau tillen!
e winkel van de toekomst moet de klantervaring naar een hoger niveau tillen

De winkel van de toekomst moet de klantervaring naar een hoger niveau tillen!

De digitale transformatie betekent voor retailers een kans, geen bedreiging ! Zoals Morgan Kelleher het beschrijft op Forbes in onderstaand artikel, liggen deze kansen in het transparant aanbieden van een winkel-ervaring voor de klant.

 

Dat kan niet alleen door zowel via je webshop inzicht te geven in de voorraden van ieder winkelpunt en zowel online als offline dezelfde prijzen en promoties te hanteren, het kan verdergaan door de klant in je winkel te laten inloggen op een tablet zodat hij of zij (maar ook je winkelmedewerkers die de klant bijstaan) onmiddellijk toegang krijgen tot zijn eerdere aankopen en voorkeuren.

 

Hij kan door producten te selecteren tegelijkertijd ook zien welke andere producten in combinatie worden gekocht of aangeboden en daardoor verhoogt zijn appreciatie van je dienstverlening. Dat kan dan weer aanleiding zijn om zijn ervaring makkelijker te delen en zo gaat jou ‘user-generated-content’ dan weer op een positieve manier worden gevoed.

 

Je ziet het, een Omnichannel aanpak loont en zal in de toekomst noodzakelijk zijn om aan de concurrentie het hoofd te bieden. Ontdek hoe Tilroy (www.tilroy.com) je helpt deze transformatie zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Het volledige artikel kun je nalezen op Forbes.com

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.