ClousMode2-2048x1365
Modehuis voor dames – 3 Winkels

Clous Mode gebruikt Tilroy voor een nog persoonlijkere winkelervaring.

Voor vele retailers in fashion speelt het bieden van goede service een grote rol. Persoonlijke aandacht en goed advies staan aan de basis voor een langdurige klantrelatie en worden steeds belangrijker. Je hebt het dan al snel over de retailsoftware die je gebruikt.

Van sales naar service gedreven

Voor vele retailers in fashion speelt het bieden van goede service een grote rol. Persoonlijke aandacht en goed advies staan aan de basis voor een langdurige klantrelatie en worden steeds belangrijker.

‘’In één van onze belangrijkste segmenten, 60-plus vrouwen, wordt service steeds belangrijker. Mooie kleding en goede materialen zijn uiteraard belangrijk maar wij zijn echt een servicebedrijf geworden. De belangrijkste vraag hierbij was: ‘’Hoe zorgen we voor een sterke consistente ervaring in de winkel én onze webshop? Je hebt het dan al snel over de retailsoftware die je gebruikt.’’ – Bobby Clous, Retail ondernemer.

We leren onze klanten beter kennen

Retailers investeren in klantgegevens en analyses om beter inzicht te krijgen in de behoeften en voorkeuren van individuele klanten. Zo ook Clous Mode. Door middel van klantprofielen en geautomatiseerde marketingtechnieken kunnen zij nu gepersonaliseerde aanbiedingen en aanbevelingen doen, waardoor hun klanten zich gewaardeerd en begrepen voelen. Op basis van de juiste inzichten kan Clous Mode voortdurend optimaliseren en klanten steeds persoonlijke winkelervaring bieden.

‘’Met de juiste integraties en een omnichannel systeem zijn we nu in staat nog dichter bij onze klant te staan’’ – Bobby Clous

Meer dan een kassasysteem

Een soepel en snel afrekenproces is cruciaal voor een retailer. Al speelt er tijdens de check-out meer dan alleen het afrekenen. Denk hierbij aan het toepassen van een loyaliteitsprogramma en suggesties voor andere producten op basis van een klantprofiel. En houdt ook rekening met het voorraadbeheer van verschillende winkels en mogelijk een webshop. Met de juiste integratie kan zowel een klant als verkoper de voorraad raadplegen welke real-time wordt geüpdatet. De klant wordt altijd geholpen en de verkoper kan zo altijd het juiste advies geven.

‘’Kassa en voorraad zijn vaak wel in één systeem geïntegreerd. De webshop niet. In een tijd waar mensen online oriënteren en in de winkel kopen en vice versa, is een dergelijke integratie cruciaal. Met Tilroy kregen we die oplossing.’’ – Bobby Clous.

Om iedere winkelmedewerker zo efficiënt mogelijk te laten werken zijn een intuïtieve interface en handige rapportagemogelijkheden essentieel. Op die wijze is continuïteit gewaarborgd en is een retailer voorbereid op de toekomst.

 

Persoonlijke begeleiding

Bij het kiezen van kassasoftware of een all-in one retailsoftware spelen meerdere aspecten. Een product dat voldoet aan de eisen van de klant is vanzelfsprekend. Een leverancier die de retailmarkt begrijpt, persoonlijke begeleiding en support biedt zijn minstens zo belangrijk. Bij Tilroy begrijpen wij dat retailers zich willen focussen op het efficiënter en effectiever laten draaien van hun winkel. Wij zetten ons in om vanuit het product en de service de klant te ontzorgen.

‘’Je zit niet vaak in het traject voor nieuwe retailsoftware. Ik adviseer daarom iedereen om goed in kaart te brengen wat je écht nodig hebt. Welke functionaliteit is noodzakelijk en hoe wil en moet je ondersteund worden. Persoonlijke begeleiding van je leverancier is dan heel aangenaam.’’ – Bobby Clous.

Over Clous Mode

Wat in 1951 begon met twee lingeriezaken, is uitgegroeid tot een volwaardig modehuis voor dames: Clous Mode. Inmiddels werken 60 medewerkers in de winkels in Waalwijk, Den Bosch en Eindhoven, en voor de webshop. Om een goede winkelervaring te garanderen in de winkels, is gekozen voor de all-in-one retailsoftware van Tilroy.

Bezoek hun webshop

Starten we samen aan jouw succesverhaal?

Hoogtepunten van dit project

cases_tilroy_clous_mode (1)
We leren onze klanten beter kennen
‘’Met de juiste integraties en een omnichannel systeem zijn we nu in staat nog dichter bij onze klant te staan’’
ClousMode2-2048x1365
Meer dan een kassasysteem
‘’Kassa en voorraad zijn vaak wel in één systeem geïntegreerd. De webshop niet. In een tijd waar mensen online oriënteren en in de winkel kopen en vice versa, is een dergelijke integratie cruciaal. Met Tilroy kregen we die oplossing.’’
cases_tilroy_clous_mode (2)
Persoonlijke begeleiding
‘’Je zit niet vaak in het traject voor nieuwe retailsoftware. Persoonlijke begeleiding van je leverancier is dan heel aangenaam.’’