Ben jij een actieve gebruiker van Instagram? Dan ben je vast op de hoogte van het taggen van producten met producttags.

 

In de Tilroy CMS werken hotspots op vrijwel dezelfde manier, maar ze zijn rechtsreeks gelinkt aan je productaanbod in Tilroy met actuele prijzen, promoties en voorraad in real-time.

 

 

Tag je afbeeldingen met hotspots en laat je klanten wrijvingloos kopen

 

Hotspots zijn winkelbare producttags die je strategisch vastzet op producten die voorkomen in de afbeelding. Zo verander je contentpagina’s zoals inspirationele pagina’s, blogartikelen, lookbooks, .. in een interactieve winkelervaring waar de klant wrijvingloos kan kopen.

 

Hotspots geven toegang tot verschillende soorten en categorieën producten zonder door de winkel te hoeven navigeren

 

 

To brand or not to brand

 

 

 

Verhoog conversies en verminder navigatiemoeheid

 

 

 

Versterk de relatie van de klant met je winkel

 

Als retailer moet je de klant kennen, zodat je hierop kunt inspelen en ervoor kunt zorgen dat de klant zo wrijvingloos mogelijk kan kopen. Hierdoor gaat de klant zich verbonden voelen met je winkel en gemotiveerd zijn om bij jou te bestellen.

 

Hotspots zorgen voor een naadloze en aangename winkelervaring, waar je klantrelaties versterkt via inspirationele afbeeldingen die leiden tot meer verkopen en een grotere waarde van je winkel.

 

Het leveren van een naadloze, geïntegreerde en aangename ervaringing aan hun klanten moet voor élke retailer een topprioriteit zijn

Onderwerpen: E-commerce

Blijf op de hoogte