images

Software voor de Rijwielbranche en Tuinbouw

Het telefoonnummer +32 (0)9 357.23.71 blijft in gebruik voor onze Adsoft klanten.De Adcount versies (07 en XX) blijven ondersteund.Adsoft bvba werd opgericht in 1998 en werd overgenomen door Tilroy in december van 2021. Adsoft is gespecialiseerd in de ontwikkeling van software voor de rijwielbranche en tuinbouw. Het uitgebreide werkplaatsbeheer en sectorspecifieke integraties zoals bestelprogramma’s automatiseren de dagelijkse werking voor talloze bedrijven in de Benelux.

Een efficiënte werkplaats

Verhoog je efficiëntie in de werkplaats met de meest uitgebreide herstelmodule in de markt en bied je klanten een vlotte en transparante service.

Ontwerp-zonder-titel-2022-12-20T113826.039

Automatiseer je dagelijkse werking

Het Adcount programma is een totaalpakket voor de dagelijkse werking van je zaak. Je beheert je voorraad, klanten, verkopen en je werkplaats op één plaats. Adcount werd specifiek ontwikkeld voor handelaars van fietsen, bromfietsen, motoren en tuinbouw maar biedt ook oplossingen in verschillende andere sectoren.

Meet the team (2)

Integraties met je favoriete partners en leveranciers

Vereenvoudig (bij)bestellingen bij leveranciers en krijg rechtstreekse toegang tot de volledige catalogi met specifieke bestelprogramma’s en uitgebreide servicemodules. 

Ontwerp zonder titel (40)

Meer informatie over de mogelijkheden van Adsoft?