Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Uitnodiging: Infoavond Omnichannel Retail

Tilroy > Retail vandaag  > Uitnodiging: Infoavond Omnichannel Retail
omnichannel retail infosessie

Uitnodiging: Infoavond Omnichannel Retail

De consument van vandaag geniet er nog steeds van om in een gezellige boetiek of klantvriendelijke speciaalzaak aankopen te doen. De persoonlijke service en winkelervaring speelt daarin een grote rol. Toch mag u de ogen niet sluiten voor het feit dat uw klanten steeds vaker hun zoektocht starten op het internet.
De toekomst is aan de omnichannel retailers: fysieke winkels die zowel online als offline hun klanten dezelfde service bieden. Dit kan zijn door hun producten via het internet aan te bieden, klanten online informatie geven over voorraden, prijzen, promoties… En hen bovendien de keuze laten tussen thuis leveren of afhalen in de winkel.

 

Hoe kunt u dit realiseren op een praktische, betaalbare en efficiënte manier?

 

Dit tonen wij u graag tijdens een gratis infoavond rond omnichannel retail. Met 15 jaar ervaring in retail oplossingen hebben we de evolutie in uw sector van dichtbij meegemaakt. In een boeiende dialoog met u en andere retailers bespreken we de huidige mogelijkheden om uw omzet en klantenbinding te vergroten. Verder demonstreren we hoe omnichannel retail praktisch haalbaar wordt zonder technische kennis of dubbel werk, bijvoorbeeld met Tilroy.

 

Na afloop ontvangt u het veelgevraagde boek “Wie niet web is, is gezien – Praktijkgids voor retailers in het internettijdperk”, met tips waar elke retailer mee aan de slag kan.

 

Infoavond : Omnichannel retail in de praktijk

 

Datum:     Maandag 21 september, vanaf 19u
Locatie:    Prosteps, Dijkstraat 6, 2630 Aartselaar (gratis parking rond het gebouw)
Contact:   0476 65 18 36  of [email protected]
KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft in België heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkele jaren geleden ook de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.