Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Tilroy aanwezig op Retail Event Nederland

Tilroy > Retail vandaag  > Tilroy aanwezig op Retail Event Nederland
retail event nederland

Tilroy aanwezig op Retail Event Nederland

Retail Event Nederland is dé vakbeurs voor Fysiek en Omnichannel retailen en de derde editie van Retail Event Nederland belooft een uniek evenement te worden.  Met het hoofdthema “Werken aan de winkel; nieuwe kansen voor fysiek” staat dit netwerkevent volledig in het teken van kansen en trends voor het fysieke retailkanaal in Nederland.

 

Tijdens productpresentatie en live demonstraties zullen retailers geïnformeerd worden over hoe ze zich kunnen doorontwikkelen en zich gereed maken voor het nieuwe retaillandschap. Of u nu één of meerdere winkels heeft, of van plan bent er binnenkort een te openen. Retail Event Nederland wordt een dynamisch met innovatieve oplossingen dat u niet mag missen.

 

Als omnichannel specialist is Tilroy uiteraard aanwezig op dit event. Via onderstaande link kan u zich gratis aanmelden voor een bezoek aan onze stand.

 

Meld u gratis aan

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is als oprichter van IT-bedrijf Prosteps sinds 1999 actief in de retailsector. Prosteps heeft in België heel wat pionierswerk verricht inzake online en offline winkelbeheer. Zo ontwikkelde zij enkele jaren geleden ook de software Tilroy die de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën bundelt.