Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Tilroy aanwezig op Retail Event Nederland

Tilroy > Retail vandaag  > Tilroy aanwezig op Retail Event Nederland
retail event nederland

Tilroy aanwezig op Retail Event Nederland

Retail Event Nederland is dé vakbeurs voor Fysiek en Omnichannel retailen en de derde editie van Retail Event Nederland belooft een uniek evenement te worden.  Met het hoofdthema “Werken aan de winkel; nieuwe kansen voor fysiek” staat dit netwerkevent volledig in het teken van kansen en trends voor het fysieke retailkanaal in Nederland.

 

Tijdens productpresentatie en live demonstraties zullen retailers geïnformeerd worden over hoe ze zich kunnen doorontwikkelen en zich gereed maken voor het nieuwe retaillandschap. Of u nu één of meerdere winkels heeft, of van plan bent er binnenkort een te openen. Retail Event Nederland wordt een dynamisch met innovatieve oplossingen dat u niet mag missen.

 

Als omnichannel specialist is Tilroy uiteraard aanwezig op dit event.

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.