Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Thuis bij Home of Retail

Tilroy > Retail vandaag  > Thuis bij Home of Retail
home of retail antwerpen 2017 - live tekening

Thuis bij Home of Retail

Meer dan ooit hebben retailers nood aan ondersteuning in een wereld die razendsnel verandert. Een wereld in verandering biedt echter ook kansen. Retailers die mee bewegen op het ritme van de snel evoluerende markt, zijn de nieuwe winnaars. Met die achterliggende gedachte opende ‘Home of Retail’ recent de deuren, een uniek kennis- en belevingsplatform voor de retailbranche. 

 

Méér dan een winkel van de toekomst

Home of Retail is een initiatief van RetailDetail, al jaren dé referentie die de vinger aan de pols houdt in de wereld van retail en FMCG. Na The Loop, het experience center voor de retail, gaat RetailDetail niet één stap maar de hele mijl verder om retailers, fabrikanten en toeleveranciers te ondersteunen in de razendsnel veranderende retailsector.

 

“Nergens ter wereld bestaat een vergelijkbaar initiatief”

 

Home of Retail - Partners opening“We brengen hier retailers, partners, scale-ups, universiteiten, experten, verenigingen, steden en gemeenten samen om in co-creatie aan de toekomst te werken en hun concurrentiepositie te versterken”, geeft Jorg Snoeck van RetailDetail aan. “Home of Retail wordt een thuis voor alle betrokkenen uit de retailsector.”

 

 

Interactie staat voorop

In de indrukwekkende 1.200 m² grote belevingsruimte anyVille in hartje Antwerpen gebeurt het allemaal. Hier word je letterlijk ondergedompeld in een interactief doe-centrum dat een antwoord biedt op huidige en toekomstige vragen van de retailbranche. Denk aan robots, virtual reality toepassingen, slimme vuilnisbakken, intelligente koelkasten, artificiële intelligentie, bodyscanners, analysetools die winkelgedrag in kaart brengen…

 

“Home of Retail wordt een thuis voor alle betrokkenen uit de retailsector.”

 

Die kennis en ervaringen worden door Home of Retail ook vertaald naar de praktijk in expertgroepen en workshops met mensen uit het veld.

 

 

Live omnichannel experience

Tilroy is een van de ‘early adaptors’ en voor het derde jaar aanwezig op dit unieke belevingsplatform. In het fonkelnieuwe anyVille kan je als bezoeker live kennismaken met de Tilroy kassa – en ecommerce oplossing binnen een gestroomlijnde omnichannel-omgeving.

 

Dit jaar is de omgeving ook nét iets gestroomlijnder dan eerdere edities. In samenspraak met de organisatie werd de webshop volledig ontwikkeld binnen de huisstijl van het event en kan de organisatie zelf de content beheren met de inmiddels zeer uitgebreide eigen CMS van Tilroy.

 

Nog heel even geduld…

Op 8 maart was de kick-off in Antwerpen voor alle partners van Home of Retail. Voor het grote publiek is het nog even wachten tot de deuren open gaan.

 

Wil jij er als eerste bij zijn en je samen met Tilroy  laten onderdompelen in een interactief doe-centrum dat een antwoord biedt op huidige en toekomstige vragen van de retailbranche?

 

 

 

Stuur dan nu een mailtje naar [email protected] met je gegevens. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!

 

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.