Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Runners’ Lab breidt service uit met Tilroy en gaat online met mysterieuze stock

Tilroy > Onze Klanten  > Runners’ Lab breidt service uit met Tilroy en gaat online met mysterieuze stock
Runners’ Lab breidt service uit met Tilroy en gaat online met mysterieuze stock

Runners’ Lab breidt service uit met Tilroy en gaat online met mysterieuze stock

Runners’ Lab werd opgericht met de ambitie om mensen te laten lopen, vrij van blessure. Sinds 1980, lang voor de running hype’ van vandaag, adviseren ze niet enkel beginnende en ervaren lopers, maar ook nationale en internationale topatleten.

 

Uitgebreide service en persoonlijk contact zijn van groot belang. Dit om elke loper en wandelaar de best mogelijke beleving te bezorgen tijdens het beoefenen van zijn of haar favoriete sport. Een logische ‘klik’ met Tilroy gezien we met onze oplossing retailers maximaal willen laten connecteren met hun klanten.

 

Mysterieuze stock

Als grootste loopspeciaalzaak van België, beschikt Runnerslab over het meest diverse en gespecialiseerde aanbod. Deze mysterieuze stock was echter niet zichtbaar voor klanten. De keuze voor een omnichannel oplossing met geïntegreerde webshop was snel gemaakt. Klanten kunnen nu online door de stock te lopen om bijvoorbeeld limited editions en hard to find modellen sneller te ontdekken.

 

Verlenging van de service

Een verlenging van de reeds uitstekende service bij Runners’ Lab is de mogelijkheid om online te bestellen en af te halen in de winkel. Je loopt al jaren op jouw favoriete schoen of je hebt reeds een Runners’ Lab analyse laten uitvoeren, dan reserveer je je schoen online en haal je hem op in een Runners’ Lab filiaal naar keuze. Thuis laten leveren kan uiteraard ook, de klant kiest.

 

Friends of Runners’ Lab korting

De gekende service en het uitgebreide advies geldt bovendien ook bij al je online aankopen. Je bent na je online aankoop steeds welkom bij de adviseurs voor bijkomend advies, persoonlijke aanpassingen of ruilingen in een van de fysieke winkels. Omdat er online minder uitgebreid kan worden geadviseerd, krijg je een Friends of Runners’ Lab korting cadeau bovenop je standaard loyalty korting.

 

Een goed voorbeeld van hoe je de prijzen en promoties module en het loyalty systeem van Tilroy samen kunt inzetten voor een naadloze omnichannel ervaring waarbij er maximaal wordt ingezet op customer experience.

 

Wil jij ook een omnichannel strategie implementeren in jouw winkel:  Vraag hier je Tilroy demo aan of bel +32 (0)38201756 voor meer info.

 

“Every step you take, you keep in mind your goal. With Tilroy we now come closer to our goal to be the best sports specialty store in Europe.”

Runnerslab — Koen Wilssens