Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Sluit je aan bij meer dan 1000 winkels die Tilroy gebruiken

Van mode tot interieur, of je nu één winkel hebt of honderden

ava logo_tilroy customers
Tilroy klanten - AS adventure logo
java koffie logo
pomax logo cases retailers
monai logo
standaard boekhandel tilroy klanten
game mania logo
runnerslab logo tilroy klanten
4.6
Based on 36 reviews
4.6
Based on 10 reviews
Heel tevreden van Tilroy. Het opzetten van het systeem is heel vlot gegaan. Kassasysteem, voorraadbeheer en webshop allemaal in 1 pakket.
Thomas Van E.
Thomas Van E.
Perfecte integratie tussen kassasysteem en webshop, alles geautomatiseerd zodat het aankopen en de verwerking ervan vlot verlopen en dit ons veel werk uit handen neemt!
Kenny N.
Kenny N.
Tilroy biedt een mooie integratie van kassasysteem en webshop. Met genoeg mogelijkheden om te passen bij wat ik zelf wil, voor een aanvaardbare prijs.
Manuel Van H.
Manuel Van H.
Super gebruiksvriendelijk systeem en uitstekende begeleiding & service van het Tilroy team. Wij zijn als bedrijf alleen maar gegroeid mede dankzij de optimalisatie en automatisering door Tilroy. Een absolute aanrader!
Ruth Monai D.
Ruth Monai D.
En ook grote complimenten voor de medewerkers die keer op keer samen met je op zoek gaan naar de beste oplossingen.
Kristel A.
Kristel A.
Al klant sinds enkele jaren en nog geen seconde spijt van gehad. Alles verloopt zeer soepel en overzichtelijk. Voor mij is Tilroy nummer 1. Ik zou niet zonder kunnen!
Ernest S.
Ernest S.
De perfecte omnichannel oplossing! Zowel in 'live' verkoopomgeving als webshop omgeving de beste ervaring voor de klant én retailer.
David H.
David H.
State-of-the-art omnichannel POS, klaar voor alle toekomstige uitdagingen. Steeds up-and-running en van overal bereikbaar. Regelmatige updates met nieuwe functionaliteiten en support telkens weer even vriendelijk en professioneel. En bovenal.. Belgisch!!!
Rudi M.
Rudi M.
Zeer tevreden van hun dienstverlening!Tilroy doet en geeft wat het beloofd.ANNA B. lingerie Meise
Kristel&Nicolas van der A.
Kristel&Nicolas van der A.
Wij zijn zeer tevreden met de overstap die we gemaakt hebben naar Tilroy. Zowel bij de opmaak van de offerte en opvolging ervan als de opstart van het systeem is alles zeer goed verlopen. Tevens hebben ze een zeer snelle support met duidelijke antwoorden. Een echte aanrader!
DOGSHIP
DOGSHIP
Zeer goed online kassasysteem én gebruiksvriendelijke webshop. Ook zijn ze steeds bereikbaar voor extra hulp indien nodig! Ik ben een zeer tevreden klant.
Tam R.
Tam R.
Met Tilroy schakel je naadloos over tussen online presence en offline dienstverlening. Met geen enkel ander pakket heb ik mijn onderneming zo kunnen afstemmen tussen e-commerce en mijn vast winkelnetwerk. Zo spelen ook wij in op de nieuwste trend: omnichannel retailing. Eindelijk kunnen we een totaalbeleving bieden aan onze klanten.. en dit wordt zeer geapprecieerd! Dankuwel Tilroy!
Sven V.
Sven V.
Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe kassasysteem. Bij Tilroy staan ze altijd klaar om je met raad en daad bij te staan.
Den A.
Den A.
js_loader

Benieuwd of Tilroy iets voor jou is?