Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Wil je meer klantgegevens verzamelen?

Brent De Ranter | Release note | 27 januari 2021

Klant vergeten te registreren of te druk in de winkel? Laat de klant zichzelf registreren door de QR code op het kasticket te scannen.

Snelle klantregistratie met QR code

Met deze nieuwe functie kunnen klanten zichzelf eenvoudig registreren via het scannen van een QR code op het kasticket. Werk je met een getrouwheidssysteem ? Dan wordt deze aankoop ook verwerkt voor de toekenning van de voordelen.

Tilroy biedt nu de mogelijkheid om een QR code mee op het kasticket te printen wanneer er een anonieme verkoop wordt gedaan.

 


Hoe werkt het?
De eerste stap is configuratie om de QR code toe te voegen aan het kasticket. Hoe je dit instelt vind je hier. Wanneer er een verkoop wordt gedaan in de winkel zonder dat er een klant gekoppeld is zal de QR code worden toegevoegd aan het kasticket.

 

Wanneer je klant de QR code scant zal deze een pagina op je webshop openen waar je klant kan registreren. Hiervoor is enkel een voor- en achternaam en een email adres nodig. Je klant krijgt de mogelijkheid zijn aankoop aan zijn profiel te koppelen door de serienummer van het kasticket in te vullen bij het registreren. Maak je gebruik van loyalty punten, dan zal je klant direct deze punten opsparen.

 

Na de registratie krijgen je klanten een bevestigingsmail met het klantnummer. Via deze mail kunnen ze zelf de klantgegevens vervolledigen, waar en wanneer ze willen. Dit verlaagt de drempel om deze gegevens op te geven.

 

QR Code in de winkel
Wil je de bezoekers in je winkel aansporen om zichzelf te registreren als klant? Breng de QR code dan aan in je winkel zodat klanten zichzelf kunnen registreren zonder een aankoop te doen. Zo kan je in contact blijven via mail en kopen ze misschien in de toekomst bij je.

Lees in de handleiding hoe je dit kunt instellen

screenshot ecommerce checkout basket transp

Wil jij ook je klanten de mogelijkheid geven om zichzelf te registreren via de QR code?

In de handleiding vind je meer informatie over hoe je dit kan opzetten voor je winkel.

Automatische meldingen?

Je kan je ook via email abonneren op onze status pagina. Hiervoor klik je op ‘Get Notifications’ rechts bovenaan. Zo wordt je automatisch op de hoogte gebracht van geplande updates en de status van storingen.

Schrijf je in
Status pagina Tilroy