Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

Wat is omnichannel?

De klant centraal plaatsen in zijn shop-ervaring, online en offline in de fysieke winkel, dat is omnichannel. Met omnichannel retail integreer je naadloos je webshop en je fysieke winkel.

 

Je beheert alle klanten, voorraden én verkopen met één handige tool. Zo kan je via elk kanaal een consistente merkbeleving bieden. Je klanten kopen je producten waar en wanneer ze willen, in je winkel of online met hun favoriete toestel.

omnichannel voorstelling tilroy icon

Wat is omnichannel?

Met omnichannel retail integreer je naadloos je webshop en je fysieke winkel. Je beheert alle verkoop met één handige tool en kan zo via elk kanaal een consistente merkbeleving bieden. Je klanten kopen je producten waar en wanneer ze willen, in je winkel of online met hun favoriete toestel.

“Het is ondenkbaar dat we ooit nog informatie voor een webshop, een voorraad- en een kassasysteem naast elkaar zouden beheren.”

vrouw met smartphone illustratie geef je klanten de brijheid om te shoppen waar enb wanneer ze willen

Klanten vandaag

Retailers die erin slagen om hun online én offline verkoopkanalen naadloos op elkaar af te stemmen doen het beter dan hun concurrenten. Hedendaagse klanten zijn gewend geraakt aan moderne service en willen zowel online als offline snel en handig kunnen shoppen. In de praktijk is dit alleen haalbaar voor retailers die hun winkel en webshop als één geheel beheren.

vrouw met smartphone illustratie geef je klanten de brijheid om te shoppen waar enb wanneer ze willen

Klanten vandaag

Retailers die erin slagen om hun online én offline verkoopkanalen naadloos op elkaar af te stemmen doen het beter dan hun concurrenten. Hedendaagse klanten zijn gewend geraakt aan moderne service en willen zowel online als offline snel en handig kunnen shoppen. In de praktijk is dit alleen haalbaar voor retailers die hun winkel en webshop als één geheel beheren.

Omnichannel is méér dan multi-channel!

Vrijwel alle retailers bieden hun producten aan via diverse kanalen zoals een webshop, een fysieke winkel of zelfs afzonderlijk beheerde marktplaatsen. Da’s multichannel. Pas wanneer al deze kanalen geïntegreerd zijn en als één kunnen worden beheerd én ze de klant in staat stellen om via welk kanaal ook de juiste en up-to-date informatie te krijgen die in real time gelijk loopt op elk kanaal, spreken we van omnichannel. En laat dat nu zijn wat voor de klant hét verschil maakt, wat hem het meeste vertrouwen geeft en hem het meeste doet kopen!

Concreet

Gestroomlijnde verkoopkanalen waar je overal in real-time over dezelfde informatie beschikt

Beheer je winkel en je webshop als één geheel.

Je klanten genieten steeds van dezelfde voordelen en worden als eenzelfde klant herkend

Bekijk Tilroy in actie

Maak meer winst

Onderzoek is overduidelijk

Retailers die op de juiste manier omnichannel oplossingen toepassen zijn de winnaars van vandaag. Niet alleen trekken ze meer nieuwe klanten aan, de bedrijfswinsten zijn hoger dan van de retailers die er niet in slagen om de connectie met de moderne klant van vandaag te maken.

 

Traditionele retailers die de adoptie van de omnichannel best-practices uitstelden en niet de nodige tools zoals Tilroy installeerden om hun omnichannel processen aan te sturen, zien hun omzetten onder druk komen en hun winsten dalen.

Tilroy verzekert je dat je onze oplossing als hefboom kan gebruiken om zo je beheersinspanningen tot een minimum te beperken en je bottom-line resultaat te optimaliseren. Met Tilroy als één enkele oplossing kan je dus:

Tevreden Retailer achter laptop met Webshop

Je voorraden beheren en transparantie bieden zowel intern als aan je klanten via de webshop, op de voorraden in de winkel en op je externe stocklocaties

Een connectie maken met je klant, waarbij data-duplicatie en vervuilde databases worden vermeden

De resultaten van elke winkel én je webshop vanuit één omgeving in de gaten houden, of je nu 1 winkel hebt of 100, je weet perfect waar je staat, in real-time

Een gedetailleerde takenlijst onderhouden per winkelpunt wat je in staat stelt om op een efficiënte manier orders te verwerken, ook indien nodig,vanuit je centrale voorraad

Ervoor zorgen dat je klant altijd op de eerste plaats komt en zijn loyaliteit en herhaalaankopen worden gemaximaliseerd

Vraag een demo aan

De retailer zijn uitdagingen als centraal uitgangspunt

Tilroy is ontwikkeld met de retailer en zijn uitdagingen als centraal uitgangspunt. Meer nog, als SaaS-product, geniet je continu van onze doorlopende investeringen in nieuwe functionaliteiten en mogelijkheden. Op die manier blijf je de competitie voor en verzeker je je van blijvende groei en winst.

Verhoog de klantentrouw

Tevreden Klant door Klantentrouw en Loyalty koopt Kledij 1

Een geharmoniseerde klant-ervaring

Als klanten je winkel bezoeken, online of ter plaatse, hebben ze idealiter een identieke ervaring. In de eerste plaats betekent dit dezelfde prijzen en promoties voor alle producten. Maar het gaat veel verder. Ze moeten eigenlijk het gevoel krijgen dat het écht niet uitmaakt hoe ze er nu voor kiezen om bij jou te kopen; de voorwaarden en modaliteiten alsook je dienstverlening zijn zaken waarop ze kunnen vertrouwen en rekenen.

Tevreden Klant door Klantentrouw en Loyalty koopt Kledij 1

“We krijgen lovende reacties omdat het volledige aanbod, meer dan 8000 verschillende producten, nu integraal online staat en onze klanten hun klantenkaart meteen online gekend is.”

Korting na x-aantal aankopen

(Gecummuleerde) Korting op alle voorbije aankopen (sinds laatste opname van een korting)

Transparant gebruik en accreditatie van aankopen in-store of online

Geheel of gedeeltelijke opname van reeds verdiende kortingen mogelijk

Laatste aankoop geeft directe korting bij volgende aankoop

...

De omnichannel aanpak van Tilroy stelt de klant centraal in elke winkelervaring.

Benieuwd hoe het werkt?
online en in store icon

Online en in-store

Natuurlijk kunnen klanten zowel online als in de winkel hun getrouwheidskorting gebruiken. Dat kan eenvoudig en zonder dat de retailer ook maar iets afzonderlijk moet beheren.

voorraadoptimalisatie icon

Real time voorraad

Een ander voorbeeld van Tilroy-kenmerken die een hogere klantentrouw opleveren, is de realtime voorraad zichtbaarheid die de klant volledige transparantie over de productbeschikbaarheid biedt en teleurstellingen voorkomt.

click en collect en naleveren icon

Click en Collect

Bied je klanten de vrijheid om online te reserveren en in-store op te halen of om in de winkel aan te kopen en gelijk thuis te laten leveren.

Optimaliseer je voorraad

Eenvoudige workflows

Met Tilroy ben je in staat om je voorraad in alle winkelpunten (en desnoods in je centraal magazijn) te beheren. Die zijn dan zowel in totaal als per winkel zichtbaar in je online-webshop zodat je klanten altijd weten waar en wanneer je product verkrijgbaar is. Eenvoudige workflows ondersteunen je personeel en je klanten om producten beschikbaar te maken (home delivery, pick-up-from-store,…)

kleerhangers retail optimale voorraad

Product Management

Tilroy faciliteert het beheer van producten en SKU's in je totaal-aanbod. Het maken van groepen of het aanbrengen van tags laten toe je producten logisch op te delen en te verrijken met foto's, kleuren, maten en andere attributen zoals video's en documenten. Gerelateerde producten zorgen voor meer kans op cross-selling.

Foto’s (onbeperkt)

Artikel omschrijving (versch. talen)

Maten

Kleuren

Barcodes

BTW

Product categorieën

Gerelateerde producten

Levertijd

Merken (aparte lijst)

Leveranciers (aparte lijst)

...

Manage SKU’s

Bied je klanten een dynamisch assortiment en maak groepen aan of gebruik tags om je producten logisch op te delen en te verrijken met foto’s, kleuren, maten en/of andere attributen.

Voeg producten toe

Voeg eenvoudig producten toe door hun barcodes te scannen of nieuwe te genereren wanneer je de producten voor de eerste keer in je assortiment op neeemt

Export en print

Exporteer SKU- en labelinfo en druk de juiste labels af voor elke product, ontwerp op maat voor labels is optioneel.

“Bij elke online of offline verkoop wordt de voorraad netjes aangepast. Op die manier loop ik niet het risico dat de webshop uitverkochte artikelen aanbiedt. ”

Nancy Carrein — Bella Lunga

Voorraadbeheer

Eens je minimum voorraden hebt ingegeven, zal Tilroy per product aanvullende voorraad-orders voorstellen zodat bijbestellingen makkelijk bij je leverancier kunnen worden geplaatst. Eens geleverd, kan je ze makkelijk aan de voorraad toevoegen omdat je ze inscant tegenover het originele order.

inventaris tellen icon

Inventarisatie

Organiseer snel een algemene of gedeeltelijke inventarisatie

Optimaliseer je voorraad

Optimaliseer je voorraad efficiënt dankzij gebruiksvriendelijke voorraadbewegingen en aankooporders

artikel info opzoeken icon

Zoekfunctie

De krachtige zoekfunctie toont je meteen alle productinformatie en de hoeveelheid per winkel

Real-time cijfers

Weet altijd welke producten het goed doen en welke niet dankzij real-time voorraad- en verkoopcijfers.

Verwittig de juiste mensen

Voorraden verplaatsen is eenvoudig met transfer-orders. Van centrale voorraden naar de winkel of tussen winkels onderling, Tilroy creërt met een druk op de knop deze taken en verwittigt het relevante personeel.

 

Online shoppers die een bestelling plaatsen en ervoor kiezen deze in de winkel op te halen, laten Tilroy dan automatisch een taak maken die het bestelde goed reserveert in de winkel naar keuze of die ervoor zorgt dat het centraal magazijn het product uitlevert aan dit winkelpunt.

Hou een vinger aan de pols

Kennis is macht!

Elke dag hard werken is nodig, maar uitmunten in de uitvoering is het meest belangrijk. En uitmunten kan je pas als je begrijpt hoe je presteert in vergelijking met andere, voorbije periodes. Want kennis is macht! De omzetten van gisteren of vorige week of maand kunnen er goed uitzien, maar zijn ze dat ook? En wat verkoopt er goed en wat loopt minder? Welke winkel presteert er anders dan de anderen? Waarom?

retailers achter computer tijdens demo tilroy

“Wanneer we spreken over visualisatie van data binnen de retailsector is Zoined dé referentie. De keuze om met Tilroy een volledige integratie aan te gaan was dan ook snel gemaakt. ”

Levyn Leenen — Sales Manager Tilroy

Rapportering

Vraag standaardrapporten op met een paar muisklikken.

Tilroy zorgt voor gedetailleerde verkoopsrapporten op dagbasis, in een formaat dat heel begrijpbaar is voor de boekhouding en makkelijk kan worden geïmporteerd, al dan niet via een bestaande connectie met je boekhoudpakket. We hebben verschillende standaard integraties voor courante boekhoud-software (Venice, ExactOnline,…) en nieuwe integraties zijn mogelijk.

Kasdagblad

IPT/APT-rapport

Z-rapport

Klantengegevens

Categorieoverzicht

...

Gegevens

Vraag per periode de gegevens op die je nodig hebt.

Alle opgevraagde gegevens kunnen geëxporteerd worden naar Excel of andere software.

Transacties

Stockbewegingen

Openstaande voorschotten

Open transfers

...

Maak technologie je hefboom

Continu nieuwe mogelijkheden

In de voorbije jaren is cloud computing de norm geworden. Met name de kosten die verbonden zijn aan het onderhoud en het up-to-date houden van een eigen infrastructuur hebben hier een enorme rol gespeeld. De cloud en alle daaraan verbonden mogelijkheden veegden deze zorgen in één klap van tafel.

Tilroy draait volledig in de cloud

Om de technologie achter je oplossing zou je je geen zorgen hoeven te maken, het moet gewoon werken. Altijd en overal en met de snelheid die je nodig hebt. Technologie moet met je kunnen meegroeien, pieken en drukke periodes opvangen en mag  je succes nooit in de weg staan.

cloud omnichannel slagkracht baseballer

“Denk vooruit zover je kan en kies partners die nog verder denken ”

Liesbeth Harts — Operations Manager en CEO Tilroy

Jij als klant centraal

We hebben jou, onze klant, altijd centraal in onze gedachte en bieden een oplossing die mee kan schalen met de groei van je zaak. Niet alleen vandaag maar ook morgen want zo hoort technologie voor jou te werken: In je voordeel en voor je winstgevendheid.

 

Wil jij jouw technologische uitdagingen graag eens bespreken?

 

Neem contact op

Prijzen & Support

Supportteam Tilroy achter computers Permanente Klantensupport

Permanente helpdesk

Bij onze helpdesk kun je steeds terecht voor al je vragen. Wij zijn trots op onze klantenondersteuning en streven naar de beste dienstverlening, het persoonlijke contact speelt hierbij een grote rol. Zoek je liever zelf naar mogelijkheden om je winkel(s) beter te runnen met Tilroy? Dan kun je beroep doen op uitgebreide help-pagina’s met honderden doorzoekbare tips en technieken om je retail expertise verder uit te bouwen.

Supportteam Tilroy achter computers Permanente Klantensupport

“Het feit dat Tilroy een Belgisch bedrijf is, was voor ons en onze medewerkers een enorme geruststelling. Het is gewoon fijn om snel begrepen te worden en om te weten dat er vanuit hetzelfde kantoor nauw wordt samengewerkt tussen customer care en het support team.“

Jan van Herck — Passion for Fashion

Je bent al Omnichannel retailer voor 189€ / maand

*Bij jaarlijkse facturatie

1 Omnichannel bundel

1 Kassa Online

1 Webshop

screenshots op devices omnichannel retail ecommerce

Uitbreidingen

Extra winkel(s)

Extra kassa's binnen dezelfde winkel

Offline module per winkel

Module centraal magazijn

Vraag een offerte aan

Integraties en koppelingen

Of we bouwen een integratie met jouw bestaande systemen

Integreer Zoined met Tilroy
Zoined integratie

Rapportering die helder is in één oogopslag

Meer weten over een mogelijke Zoined integratie voor jouw winkel?

Integreer Google Shopping met Tilroy
Google Shopping

Synchroniseer je webshop met Google shopping voor meer sales

Meer info over een mogelijke integratie?

Integreer Venice boekhouding met Tilroy
Venice boekhouding

Integreer eenvoudig met Venice boekhouding pakket

Meer info over een integratie met Venice?

exact online logo
Exact Online

Meer info over een integratie met Exact Online?

We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een persoonlijk contact

channable logo
Channable

Synchroniseer je product aanbod met Channable

Meer info over een mogelijke integratie?

payconiq logo
Payconiq

Laat je klanten betalen met Payconiq

Meer info over een mogelijke integratie?

mailchimp logo
Mailchimp

Het meest gekende email - en marketing automatisering platform

Meer weten over de integratie mogelijkheden?

Custom integraties

Heb je een bestaand systeem dat je wenst te integreren met Tilroy?

We bespreken graag de mogelijkheden tijdens een persoonlijk contact

Ik wil Tilroy eens in actie zien

Ik wil Tilroy eens in actie zien

Plan mijn demo