Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Nominatie voor de Twinkle Awards 2017

Tilroy > Retail vandaag  > Nominatie voor de Twinkle Awards 2017
nominatie twinkle awards 2017

Nominatie voor de Twinkle Awards 2017

Twinkle België gaat elk jaar op zoek naar de best presterende webshops en toeleveranciers binnen de e-commercesector en in dit kader worden dit jaar voor de tweede keer de Twinkle Awards uitgereikt.

 

In deze tweede editie, de Twinkle Awards 2017, worden enkele noemenswaardige webshops en toeleveranciers uitgepikt die dit jaar een schouderklopje hebben verdiend. Webshops en hun toeleveranciers worden hiermee extra in de bloemetjes gezet. De redactie van Twinkle en een onafhankelijke adviesraad stelden een lijst van genomineerden samen.

 

Wij zijn blij om bij de genomineerden in de categorie ‘Platforms’ te staan, als belangrijke schakel in het succes van omnichannel webshops!

 

Iedereen kan zijn stem uitbrengen op zijn favoriete webshops en toeleveranciers. Uit de long list wordt een selectie gemaakt door de Twinkle-redactie, in samenspraak met de onafhankelijke adviesraad.

 

Kunnen we op jouw stem rekenen?

 

Stem hier

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.