Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Maximale omzet, optimale marges: Slimme solden

Tilroy > Tilroy tips  > Maximale omzet, optimale marges: Slimme solden
Maximale omzet optimale marges slimme solden

Maximale omzet, optimale marges: Slimme solden

Dit jaar beginnen de zomersolden een dag vroeger (30 juni) gezien 1 juli op een zondag valt. Veel consumenten winkelen niet graag in deze drukte en kiezen liever voor een relaxte winkelervaring en zich geen zorgen te maken over het vinden van de juiste maten.

 

Toch kan je ook die klanten extra voordelen bieden tijdens de sperperiode*.
De hoogste tijd dus om je solden voor te bereiden!

 

Want hoe haal jij als retailer nu het meeste uit je solden? Hoe zorg je ervoor dat je je trouwe klanten niet verwaarloost, maar ook de kans niet mist om nieuwe klanten aan te werven?

 

En ook: Hoe kan ik eenvoudig zien wat wel of net niet goed verkoopt? Wat is de beste strategie om af te prijzen? Wat mag ik al doen tijdens de sperperiode? Hoe creëer ik extra tijd tijdens de drukste dagen?

 

Bonus: Kom alles te weten over optimale marges en slimme solden in deze gratis gids Klik hier voor jouw gids

 

 

user-gravatar
Peter De Ranter

Auteur Peter De Ranter is sinds 1999 actief in de retailsector en CEO van Tilroy. Hij begrijpt als geen ander wat er nodig is om retailer en groothandel te transformeren naar het digitale tijdperk. Met de software van Tilroy worden de beste concepten in omnichannel retail met de meest recente technologieën gebundeld. Omniconnected zijn is volgens Peter de beste manier om succesvol te zijn en retailers zouden via elk beschikbaar kanaal verbinding moeten maken met de consument.