Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Fashion Retail Evening 2017

Tilroy > Retail vandaag  > Fashion Retail Evening 2017
fashion retail evening 2017

Fashion Retail Evening 2017

Het mode retail landschap verandert! Reden genoeg voor Comeos om samen met Mode Unie en Creamoda de allereerste Fashion Retail Evening te organiseren op 28 september vanaf 16u30 in de Boerentoren in Antwerpen.

 

Voor het event werden enkele topsprekers én topcases verzameld die je vlot door een veranderend Retail landschap loodsen. Wat zijn de trends? Wat doen we ermee? Hoe spelen we erop in? Kunnen we iets leren van onze Noorderburen? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens de eerste Fashion Retail Evening.

 

Wat zijn de trends? Wat doen we ermee? Hoe spelen we erop in?

 

Er wordt een hapje en een drankje voorzien zodat je vol inspiratie, met veel praktische tips en helemaal opgeladen en voldaan kan dromen over de toekomst van retail in ons land. Uiteraard is Tilroy ook aanwezig op het event, jij ook?

 

Inschrijven is gratis voor leden van Mode Unie, Creamoda en Comeos en kan via deze link.

 

Deze Fashion Retail Evening wordt voorafgegaan door een Seminarie Schone Kleren in samenwerking met het Belgisch Nationaal Contactpunt. Vanaf 15u kan je je verwachten aan sprekers over de Due Diligence Guidance for Responsible Supply Chains in the Garment and Footwear Sector en het Nederlands convenant rond duurzame kleding en textiel. Interesse? Stuur een mailtje naar Ann Ieven.

 

 

Het programma:

 

16:30

Onthaal

17:00

Richard van Hooijdonk,

Nederlandse trendwatcher en futurist

18:00

Bart Muskala

van onderzoeksbureau True North

18:50

Pauze

19:10

Dimitri Broeren

CEO Hunkemöller Benelux

19:40

Laurentine Van Landeghem

zaakvoerster van Clouds of Fashion

20:10

Round-up gevolgd door receptie met een hapje en drankje

 

 

 

Wil je geen retailnieuws – en tips meer missen?

Schrijf je in voor de Tilroy Newsletter!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.