Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

 

Breng ons een bezoekje

Op een van de volgende events
Webshopvakbeurs Mechelen
25 & 26 april 2018

De Webshop Vakbeurs – hét e-commerce event van 2018 – komt voor de tweede keer naar België. Na het enorm geslaagde debuut van vorig jaar was een vervolg zo goed als onvermijdelijk. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken. Tilroy is uiteraard opnieuw aanwezig, bezoek zeker onze stand!

Registreer je gratis
home of retail
Home of Retail Antwerpen
Doorlopend – Bezoeken op afspraak

Home of Retail is het ambitieuze vervolg op The Loop, het ‘retail experience platform’ dat de afgelopen drie jaar flink wat retailers en leveranciers inspireerde. Het project reikt vooruitziende retailprofessionals nieuwe inzichten aan, laat de toekomst van het winkelen ervaren met alle zintuigen en vertaalt de verworven kennis ook naar de praktijk, in expertgroepen en workshops. Tilroy zorgt bij Home of Retail voor de omnichannel experience.

Wil jij een exclusieve rondleiding bij Home of Retail?

Meer dan ooit hebben retailers nood aan ondersteuning in een wereld die razendsnel verandert. Een wereld in verandering biedt echter ook kansen. Retailers die mee bewegen op het ritme van de snel evoluerende markt, zijn de nieuwe winnaars. Met die achterliggende gedachte opende ‘Home of Retail’ recent de deuren, een uniek kennis- en belevingsplatform voor de retailbranche.

Tilroy is een van de ‘early adaptors’ en voor het derde jaar aanwezig op dit unieke belevingsplatform. In het fonkelnieuwe anyVille kan je als bezoeker live kennismaken met de Tilroy kassa – en ecommerce oplossing binnen een gestroomlijnde omnichannel-omgeving.

 

Wil jij je samen met Tilroy laten onderdompelen in een interactief doe-centrum dat een antwoord biedt op huidige en toekomstige vragen van de retailbranche?

 

Stuur dan nu een mailtje naar info@tilroy.com met je gegevens of maak gebruik van het contactformulier. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!

Registreer je hier

Eerdere events in 2017

Belgian ecommerce conference - Tilroy events
Belgian e-Commerce Conference (BEC)
5 October 2017 – Spreker

Tijdens dit eendaags seminar krijg je deskundig advies en ontdek je de belangrijkste trends in de vele aspecten van de digitale handel. Of je nu net gestart bent als retailer, een pure niche player bent of je bestaande online business aan het uitbreiden bent. BEC richt zich op deze drie belangrijke stappen: ‘Build, Grow and Expand.’ Peter De Ranter, Retail Ambassadeur en CEO van Tilroy, is een van de sprekers op het event.

fashion retail evening events
Fashion Retail Evening
28 September 2017

Het mode retail landschap verandert! Reden genoeg voor Comeos om samen met Mode Unie en Creamoda de allereerste Fashion Retail Evening te organiseren. Voor het event werden enkele topsprekers én topcases verzameld die je vlot door een veranderend Retail landschap loodsen. Wat zijn de trends? Wat doen we ermee? Hoe spelen we erop in? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens de eerste Fashion Retail Evening.

E-commerce-Expo
E-Commerce Xpo Kortrijk
6 & 7 November 2017 | Stand 125

Verwacht je hier aan oplossingen voor alle domeinen van online ondernemen, onderverdeeld in 5 productzones van webshopbouwers tot logistics. E-Commerce Xpo is er voor wie een webshop verder wil optimaliseren, wie online ondernemen wil integreren in een bestaande business & wie plannen heeft om een nieuwe business online op te starten. Mis onze stand zeker niet!

RBTE London
8 & 9 Mei 2017 – Standnr 728

RBTE is hét evenement voor detailhandel en horeca organisaties op zoek naar de juiste tools, oplossingen, innovaties en advies over het runnen van hun bedrijf. Meer dan 17.000 bezoekers vinden hier inspiratie, innovatie en nieuwe ideeën in hun zoektocht om nieuwe klanten te winnen, te behouden en de omzet te verhogen. Tilroy is voor het derde jaar op rij aanwezig op het snelst groeiende retail event ter wereld.

webwinkelvakdagen utrecht 2018
Webwinkel Vakdagen
24 & 25 Januari 2018

De webwinkelvakdagen zijn zowel voor de startende ondernemer als voor e-commerce professionals. Op de Webwinkel Vakdagen vind je altijd de informatie aansluitend op jouw kennis. Of je nu op zoek bent naar een case study met praktische tips voor jouw bedrijf of een strategische sessie over omnichannel, je kiest gemakkelijk de sessie van jouw voorkeur en niveau. In 11 thema zalen en 1 grote keynote zaal worden ruim 180 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland.