Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 (0)38201756

 

Breng ons een bezoekje

Op een van de volgende events
omnichannel trends event banner
saskia lips omnichannel trends event
herman maes omnichannel trends event
peter de ranter tilroy omnichannel trends event


Programma:

18:30: Ontvangst met drankjes en hapjes

19:00: Introductie in omnichannel retail en best practices door Peter De Ranter

19:30: Mysteryshopper Saskia Lips geeft praktische tips voor een ideale omnichannel communicatie

20:15: Digitale marketeer Herman Maes toont hoe je de klant van vandaag naar je winkel en webshop trekt met lokale SEO, Facebook ADs, Instagram shopping, E-mailmarketing en PR

21:15: Afsluit met drankjes en hapjes

Omnichannel Trends: Speel als retailer in op het nieuwe winkelen
Donderdag 9 mei 2019

Klanten verwachten vandaag de dag een enorme flexibiliteit. Ze willen eender wanneer kunnen winkelen en maken daarbij gebruik van verschillende kanalen. Hoe blijf je die klanten bereiken? Hoe zorg je voor de beste kruisbestuiving tussen de communicatie in je fysieke winkel en je webshop?

 

Omnichannel retailexpert en CEO van Tilroy, Peter De Ranter, steekt van wal met een korte intro. Wat is het nieuwe winkelen en hoe speel je daar als retailer op in? Met best practices van omnichannel spelers uit de markt reikt hij heel wat ideeën aan waarmee je als retailer zelf aan de slag kan.

 

Onze eerste spreker Saskia Lips, schrijfster van “Komt een Klant bij de Kassa”, heeft een pak ervaring in retail en communicatie. Ze heeft jarenlang gewerkt als mysteryshopper en is als “superklant” ideaal geplaatst om aan te geven wat klanten van vandaag verwachten van een retailer. Ze geeft een heleboel communicatietips mee om altijd en overal dezelfde aangename winkelervaring te creëren. Dat zorgt er immers voor dat klanten blijven terugkomen en vertaalt zich naar meer verkoop.

 

Onze tweede spreker is Herman Maes van de marketing blog Dailybits en Intracto, het grootste marketingbureau van de Benelux. Herman geeft al jarenlang online marketing advies aan tal van kledingzaken en grote merken als Michelin. Herman is een veelgevraagd spreker op online marketing conferenties en gastdocent op verschillende hogescholen. Hij geeft concrete tips mee over hoe je de consument van vandaag bereikt met lokale SEO, Facebook ADs, Instagram shopping, E-mailmarketing en PR.

 

Na afloop krijg je het laatste boek van omnichannel expert Gino Van Ossel gratis mee en maak je kans op een bon voor een analyse van je omnichannel strategie t.w.v. €400.

home of retail
Retailhub Antwerpen
Doorlopend – Bezoeken op afspraak

Retailhub is het ambitieuze vervolg op The Loop, het ‘retail experience platform’ dat de afgelopen drie jaar flink wat retailers en leveranciers inspireerde. Het project reikt vooruitziende retailprofessionals nieuwe inzichten aan, laat de toekomst van het winkelen ervaren met alle zintuigen en vertaalt de verworven kennis ook naar de praktijk, in expertgroepen en workshops. Tilroy zorgt bij Retailhub voor de omnichannel experience.

Wil jij een exclusieve rondleiding bij Retailhub?

Meer dan ooit hebben retailers nood aan ondersteuning in een wereld die razendsnel verandert. Een wereld in verandering biedt echter ook kansen. Retailers die mee bewegen op het ritme van de snel evoluerende markt, zijn de nieuwe winnaars. Met die achterliggende gedachte opende ‘Retailhub’ recent de deuren, een uniek kennis- en belevingsplatform voor de retailbranche.

Tilroy is een van de ‘early adaptors’ en voor het derde jaar aanwezig op dit unieke belevingsplatform. In het fonkelnieuwe anyVille kan je als bezoeker live kennismaken met de Tilroy kassa – en ecommerce oplossing binnen een gestroomlijnde omnichannel-omgeving.

 

Wil jij je samen met Tilroy laten onderdompelen in een interactief doe-centrum dat een antwoord biedt op huidige en toekomstige vragen van de retailbranche?

 

Stuur dan nu een mailtje naar [email protected] met je gegevens of maak gebruik van het contactformulier. Opgelet, de plaatsen zijn beperkt!

Registreer je hier

Eerdere events

retail facility dag banner
Retail Facility Dag
Donderdag 28 februari 2019

Intelligente toepassingen voor een efficiënt beheer van winkelpanden kan je ontdekken op de eerste Retail Facility Day die RetailDetail op 28 februari organiseert in z’n retailhub. Een uniek event, exclusief voor de retailsector.

 

Bedrijven die met hun retailklanten meedenken over een efficiënt beheer van hun gebouwen op langere termijn, vermijden dat hun producten of oplossingen zomaar ingewisseld worden voor een goedkopere challenger. De verschillende partners in de retailhub, het kennis- en belevingscentrum van RetailDetail, hebben met hun slimme oplossingen de sleutel in handen voor een doelmatig beheer van winkelpanden. Op de Retail Facility Dag tonen ze die oplossingen aan de facility beslissers uit de retailsector.

webwinkelvakdagen 2019
WEBWINKELVAKDAGEN 2019
23 & 24  januari 2019 – Standnr: 13

De Webwinkel Vakdagen is een vakbeurs voor professionals. Sinds de eerste editie in 2007 zijn de Webwinkel Vakdagen uitgegroeid tot dé ontmoetingsplaats waar ook dit jaar kan worden gerekend op zo’n 13000 bezoekers, 270 exposanten en 200 lezingen en keynotes. Een indrukwekkend overzicht en uiteraard is Tilroy ook dit jaar aanwezig op dit dynamische event binnen de e-commerce sector.

The power of smiling
20 november 2018

Veel organisaties gaan de dag van vandaag voor 100% enthousiaste klanten. Dan komt het er dus ook op aan om te komen tot 100% enthousiaste medewerkers.

Het écht willen helpen van klanten, de warme glimlach, de extra mile in service, die wordt bereikt door medewerkers die écht geloven in wat ze doen, zich goed voelen in hun vel en alle tools in handen krijgen om op een goede manier de klant te verwelkomen en te helpen. Hoe doe je dit? En hoe doen ze dit in andere organisaties? CCV, Standaard Boekhandel en colora vertellen vanuit hun ervaring. Hun successen. Maar ook waar ze tegenaan lopen. Echte cases, uit de dagdagelijkse realiteit.

e-commerce xpo sfeerbeeld
E-COMMERCE XPO
12 & 13  november 2018

Deze 5e editie van E-Commerce Xpo brengt de nieuwste oplossingen en toepassingen voor online ondernemen onder één dak. Voor wie een webshop wil starten of optimaliseren in B2B of B2C. Van webshopdesign tot veilig betalen. Van logistieke oplossingen tot online marketing. Van consultancy tot advies. Ontmoet meer dan 130 toonaangevende exposanten en ruim 80 inspirerende sprekers om je online verkoop te boosten.

Webshopvakbeurs Mechelen
25 & 26 april 2018 – Stand 13

De Webshop Vakbeurs – hét e-commerce event van 2018 – komt voor de tweede keer naar België. Na het enorm geslaagde debuut van vorig jaar was een vervolg zo goed als onvermijdelijk. De Webshop Vakbeurs richt zich op ondernemers die willen starten met een webshop, entrepreneurs die hun online kanaal willen optimaliseren en op gevestigde namen die naast fysieke verkoop de stap naar online verkoop willen maken. Tilroy is uiteraard opnieuw aanwezig, bezoek zeker onze stand!

tilroy academy meeting
Tilroy Academy Meeting
24 Mei 2018

Het hoofddoel van deze regelmatige, korte avondsessies, is telkens een aantal onderwerpen aan te snijden om commercieel sterker de strijd om de consument aan te gaan. Met de zomerkoopjes aan de horizon, geven we deze keer extra aandacht aan hoe je zoveel mogelijk resultaat kunt boeken en de verschillende manieren die Tilroy biedt om je hierbij te helpen.

exact live belgium 2018
Exact Live 2018 Brussel
29 Mei 2018

Business software speelt een steeds grotere rol in succesvolle organisaties. Duizenden Belgische organisaties werken al met software van Exact. Op 29 mei tonen we u heel concreet hoe u nog efficiënter kan werken dankzij de technologie die nu al beschikbaar is, zowel bij Exact als bij onze partners. Kom ook en ontdek hoe u vooruit kan blijven kijken met hulp van de beste oplossingen.

Belgian ecommerce conference - Tilroy events
Belgian e-Commerce Conference (BEC)
5 October 2017 – Spreker

Tijdens dit eendaags seminar krijg je deskundig advies en ontdek je de belangrijkste trends in de vele aspecten van de digitale handel. Of je nu net gestart bent als retailer, een pure niche player bent of je bestaande online business aan het uitbreiden bent. BEC richt zich op deze drie belangrijke stappen: ‘Build, Grow and Expand.’ Peter De Ranter, Retail Ambassadeur en CEO van Tilroy, is een van de sprekers op het event.

fashion retail evening events
Fashion Retail Evening
28 September 2017

Het mode retail landschap verandert! Reden genoeg voor Comeos om samen met Mode Unie en Creamoda de allereerste Fashion Retail Evening te organiseren. Voor het event werden enkele topsprekers én topcases verzameld die je vlot door een veranderend Retail landschap loodsen. Wat zijn de trends? Wat doen we ermee? Hoe spelen we erop in? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens de eerste Fashion Retail Evening.

E-commerce-Expo
E-Commerce Xpo Kortrijk
6 & 7 November 2017 | Stand 125

Verwacht je hier aan oplossingen voor alle domeinen van online ondernemen, onderverdeeld in 5 productzones van webshopbouwers tot logistics. E-Commerce Xpo is er voor wie een webshop verder wil optimaliseren, wie online ondernemen wil integreren in een bestaande business & wie plannen heeft om een nieuwe business online op te starten. Mis onze stand zeker niet!

RBTE London
8 & 9 Mei 2017 – Standnr 728

RBTE is hét evenement voor detailhandel en horeca organisaties op zoek naar de juiste tools, oplossingen, innovaties en advies over het runnen van hun bedrijf. Meer dan 17.000 bezoekers vinden hier inspiratie, innovatie en nieuwe ideeën in hun zoektocht om nieuwe klanten te winnen, te behouden en de omzet te verhogen. Tilroy is voor het derde jaar op rij aanwezig op het snelst groeiende retail event ter wereld.

webwinkelvakdagen utrecht 2018
Webwinkel Vakdagen
24 & 25 Januari 2018

De webwinkelvakdagen zijn zowel voor de startende ondernemer als voor e-commerce professionals. Op de Webwinkel Vakdagen vind je altijd de informatie aansluitend op jouw kennis. Of je nu op zoek bent naar een case study met praktische tips voor jouw bedrijf of een strategische sessie over omnichannel, je kiest gemakkelijk de sessie van jouw voorkeur en niveau. In 11 thema zalen en 1 grote keynote zaal worden ruim 180 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland.

fashion retail evening events
Fashion Retail Evening
4 Oktober 2018

Het mode retail landschap blijft veranderen! Reden genoeg voor Comeos om samen met Mode Unie en Creamoda opnieuw een Fashion Retail Evening te organiseren. Voor het event werden ook deze keer enkele topsprekers én topcases verzameld die je vlot door een veranderend Retail landschap loodsen. Wat zijn de trends? Wat is influencer Marketing? Onwetendheid & misbegrip? Wat zijn de verschillen met onze buurlanden? Hoe gaan merken en retailers vandaag te werk? Hoe spelen we erop in? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens de tweede Fashion Retail Evening.