Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56
 

Een eigen winkel beginnen

Start met de juiste kassa

Gefeliciteerd! Je gaat een eigen winkel beginnen.

De locatie had je al langer op het oog, de bank is akkoord met je plannen, het logo is klaar en je weet met welke leveranciers je in zee gaat. Een winkel beginnen… je droom wordt werkelijkheid. Maar heb je grondig nagedacht over je kassasysteem? Want je kassa heeft veel meer te bieden dan een ‘geldlade’.

Je beheert je artikelen in de centrale database en past vlot prijzen en kortingen aan. Je kassa is de bron van al je klantengegevens en je klantenspaarsysteem. Alle transacties worden netjes bijgehouden en dat vergemakkelijkt de afhandeling van retouren en garanties. En aan het einde van een drukke dag print je eenvoudig je kasdagblad af.

Een goede kassa wandelt met je mee

 


Je kassa bepaalt misschien niet de weg die je bewandelt, maar een goede kassa wandelt wel met je mee. Markten, beurzen, klantenbezoeken, home parties, … misschien heb je op een dag wel nood aan een mobiele kassa. Een online (cloud) kassasysteem is om die reden bijzonder handig. Tegenwoordig heb je vrijwel overal toegang tot internet (via wi-fi of gprs).

Stel je een kassasysteem voor dat niet op een server draait, maar in the Cloud. Je hoeft enkel in te loggen en je kunt verkopen net zoals je dat in de winkel doet. Ook thuis log je eenvoudig in via je tablet of pc en heb je toegang tot al je winkelgegevens. Artikelen toevoegen, rapporten opvragen, kortingen creëren… doe je bijvoorbeeld ’s avonds in je zetel.

Een winkel beginnen is durven in de toekomst kijken

Vandaag start je met één winkel. Volgend jaar wil je misschien een webwinkel erbij. En binnen vijf jaar – het succes is groter dan verwacht – wil je een tweede winkel beginnen in een andere provincie. Ook al klinkt dat nog als toekomstmuziek, je denkt best al ver genoeg vooruit. Want ook voor een webwinkel heb je een systeem nodig waarin je je artikelen, klanten en betalingen kunt beheren.

En wat met die tweede vestiging? Daarom kies je vanaf dag één best een kassasysteem dat met je mee kan groeien. Dat je toelaat om vanuit de database van je eerste winkel ook een webwinkel te openen. En dat toelaat je tweede zaak hierop aan te sluiten.

Een eigen winkel beginnen - start met de juiste kassa - Tilroy
Tilroy: voor starters, dromers en gevorderden.

Beeld je een kassasysteem in dat alles in huis heeft voor je dagelijks winkelbeheer. Een online kassa die je kunt gebruiken op eender welk toestel met internettoegang en een webbrowser. Een kassa die je op elk moment kunt uitbreiden met een eigen webshop, of met extra kassa’s op nieuwe locaties. Bovendien communiceren al die kassa’s met elkaar en met je webshop, zonder synchronisatieproblemen.

Stel je al die mogelijkheden voor in één standaard systeem, maar je betaalt enkel voor wat je gebruikt met een maandelijks abonnement. Dat is Tilroy: de nieuwe revolutie in kassasystemen. Een winkel beginnen start hier:

Ontdek waarom retailers voor Tilroy kiezen

Plan een demo

Ontdek waarom retailers voor Tilroy kiezen