Tilroy | Dijkstraat 6 | 2630 Aartselaar | +32 3 820 17 56

Antwerpse eland brengt Scandinavische lifestyle in ieders bereik

Tilroy > Onze Klanten  > Antwerpse eland brengt Scandinavische lifestyle in ieders bereik
moose in the city klanten tilroy

Antwerpse eland brengt Scandinavische lifestyle in ieders bereik

Merken uit het hoge noorden weten steeds meer harten te veroveren met eigentijds design, eigenzinnige muziek, dito films en kleding. In Antwerpen is ‘MOOSE in the CITY’ de iconische speciaalzaak voor al wat uit Scandinavië komt. Dankzij Tilroy vinden steeds meer klanten de weg naar een erg actueel online en offline productaanbod.

 

Sinds 2011 heeft MOOSE in the CITY zijn vaste stek in modestad Antwerpen. Een origineel winkelconcept met meer dan 100 merken, stuk voor stuk van Scandinavische oorsprong, mikt op mensen die houden van fashion, design en cultuur. “In het begin boden we vooral outdoor-kleding en functionele items aan”, vertelt Jan Van Hoof samen met vennoot Patrick Lathouwers, de founders van MOOSE in the CITY.

 

“Ondertussen stellen we vast dat we een groter potentieel hebben met een integraal lifestyle-aanbod – van mode en design, tot gadgets, gespecialiseerde boeken, films en muziek. Bovendien kan onze klant bij onze in-store partner, North & Away, meteen een reis boeken naar één van de Scandinavische bestemmingen. We gaan net dat stapje verder.”

 

Ben je benieuwd wat de uitdagingen waren voor MOOSE in the CITY en Tilroy? De volledige case kan je hier nalezen.

 

 

Het is ondenkbaar dat we ooit nog informatie voor een webshop, een voorraad- en een kassasysteem naast elkaar zouden beheren.

 

Lees de volledige case

moose in the city referentie case tilroy

 

user-gravatar
Vincent Gaillard

Vincent is Web Project Manager bij Tilroy en schrijft over trends, tips en andere boeiende topics die retailers in staat stellen hun klanten nog beter te leren kennen, te verwennen, en hun verkoop te verhogen. Hij heeft een passie voor alles wat beweegt in de wereld van digital retail en je kan hem bíjna alles vragen over de zoekmachine vriendelijkheid van je webshop.